Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qstra Zobacz posta
    Za fushiro.
    Z całej sesji nie leżą mi 2 zdjęcia. Drugie w drugim rzędzie, oraz własnie to - okładkowe.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Po tym jednym zdjęciu nigdy bym nie powiedział że to praca autorki - co oczywiście nie jest w tym przypadku czymś niewłaściwym. Pozostałe zdjęcia z sesji - chociaż też nie wszystkie - prezentują również nieco odmienny styl niż wcześniej znana mi twórczość autorki. Dla mnie sesja taka "chropowata", ale za to też ciekawa, na każdym zdjęciu inna "faza" emocji - zdjęcie okładkowe tak jak by podsumowanie całości. Mnie się podoba - ja biorę całość.
    pzdr

Domyślnie

Ale się w archeologów bawicie
    WWW || FB || BK
    jestem babą

Domyślnie

edit: nie ma to jak skomentowac foty sprzed 2 lat ..
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    edit: nie ma to jak skomentowac foty sprzed 2 lat ..

Dobre foto się nie starzeje A to jest świetne. Najlepsze z setu. Tym bardziej ubawiłem się czytając teksty w stylu, że "najgorsze", "uwielbiam cię, ale to jest do kitu" i tym podobne. A że nowych fotek tu jak na lekarstwo, bo ludzie boją się coś wrzucać dzięki tutejszemu specyficznemu stylowi jechania po autorze, to pozostaje mi tylko bić brawo pod zdjęciami z archiwum

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów