Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ja uważam, że to zdjęcie zostało wybrane na okładkę spośród pozostałych tej sesji właśnie na swoją odmienność. Okładka ma zaintrygować potencjalnego czytelnika i tak właśnie działa. Na pewno nie na wszystkich, ale myślę, że większość ludzi która zobaczy tą okładkę zastanowi się choć chwilkę co znajduje się na kolejnych stronach. Jedni przeglądną i odłożą na półkę, a inni ją kupią. Nie koniecznie ze względu na te zdjęcia, ale może zainteresują się innymi artykułami. Okładka ma przyciągać wzrok, a tej stronie na pewno nie można zarzucić monotoni.
    Mnie się podoba, ale nie zachwyca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    A jak wygląda emocja wg Ciebie?
    Ale co... mam opisać ?
    Zrobić zdjęcie i pokazać?
    Mam teraz szukać zdjęcia gdzie widzę emocje?

Jak dla mnie nie pasuje mi kompletnie dobranie sposobu świecenia do wybranej foty na okładkę. Według mnie zabija ona wszystko co dzieje się na twarzy tej dziewczyny
    Ostatnio edytowane przez fafniak ; 19-10-2011 o 09:24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    Ale co... mam opisać ?
    Zrobić zdjęcie i pokazać?
    Mam teraz szukać zdjęcia gdzie widzę emocje?

Jak dla mnie nie pasuje mi kompletnie dobranie sposobu świecenia do wybranej foty na okładkę. Według mnie zabija ona wszystko co dzieje się na twarzy tej dziewczyny
    Przecież ta dziewczyna aż krzyczy z cierpienia, bólu, pożądania, opresji a także zalotności. Akurat mnie ta "surowość" się podoba bardzo ale z emocjami bym tego nie mieszał bo tu aż kipi od nich.

PS. Czy w tej gazecie jest coś opisane na temat tej sesji? Bo może ja błędnie odczytuję zamiary ale "blue" to raczej nie zabawa.
    red light, dark room...

Domyślnie

Też tam emocji nie widzę (tzn na okładkowym są ok, ale na pozostałych nie ma), a same zdjęcia nie zatrzymały by mnie nawet na sekundę. Więc coś chyba jest w tym love or hate, bo inne Twoje zdjęcia zawsze lubiłem.
    Ostatnio edytowane przez ThomasVoland ; 10-10-2011 o 23:23

Domyślnie

akurat to mi się nie podoba. Podejrzewam że gdyby autorka wstawiła jakiś totalny badziew też byście się nad fota spuszczali. Cenię sobie bardzo autorkę, lubie Jej portfolio i styl, ale tym zdjęciem nie porywa. I nie mam absolutnie problemu by to napisac. Nie róbcie tutaj tez TWA, heeeeloł !!

Domyślnie

edit: nie ma to jak skomentowac foty sprzed 2 lat ..
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    edit: nie ma to jak skomentowac foty sprzed 2 lat ..

Dobre foto się nie starzeje A to jest świetne. Najlepsze z setu. Tym bardziej ubawiłem się czytając teksty w stylu, że "najgorsze", "uwielbiam cię, ale to jest do kitu" i tym podobne. A że nowych fotek tu jak na lekarstwo, bo ludzie boją się coś wrzucać dzięki tutejszemu specyficznemu stylowi jechania po autorze, to pozostaje mi tylko bić brawo pod zdjęciami z archiwum

Domyślnie

niesamowita, jak zawsze :]

Domyślnie

uwielbiam Twoją "twórczość" ale nie to zdjęcie... niestety ale mnie nie leży
    pozostałe zdjęcia z tej sesji bardziej mi podchodzą ... ale skoro redakcja tak szanowanej gazety zdecydowała się właśnie na to zdjęcie ... to pewnie "coś" w nim widzą ... ja niestety nie
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

No widzisz...a dla mnie światło nie jest surowe tylko zbyt delikatne w rysunku, zbyt oczywiste i "glamuuuuur" Zamiast podkreślać - niweluje efekt i starania modelki

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów