Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: "L"

Domyślnie "L"

Niedzielny wypad nad ocean, zdjecie przy okazji, bo bylo fajne swiatlo krotko po wschodzie, ogolnie wyjazd w celach zdjec sportowych.
    Jak pewnie wiadomo huragan uderzyl w wyspy i przelecial lekko po Irlandii, otwarty ocean sie gotowal, tutaj w zatoce jednak bylo spokojnie z ladnymi kilkumetrowymi falami zawijajacymi sie w tuby, mega mocny wiatr i duzo windsurferow...

Domyślnie

Wystąpie do Cię z jakimś roszczeniem w/s wymiany kopary na nową. Za często tłucze o podłogę przy oglądaniu

Domyślnie

Świetne światło, nie ma co
    Lee Filters, Manfrotto 337, Velbon CF-630, Benro B-2, Benro PC-1

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Troche malo tego L (wolalbym bardziej z gory, ale raczej nie miales 10m drabiny przy sobie ). Reszta ujdzie, od Ciebie oczekuje wiecej. Miales fajne warunki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Miales fajne warunki.
    Tylko przez kilka minut, chwile po tym zaczela sie spora ulewa a potem rozeszly sie chmury i bylo blekitnie, dobrze do sportowych bylo, ale nie do krajobrazu.

Domyślnie

Dobre, naprawdę piękne pocztówki. Będę potrzebował byś mi parę miejscówek podpowiedział w mojej okolicy, znasz? Ja przyjechałem dopiero miesiąc temu i potrzebuję "pasterza"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez boobass Zobacz posta
    Dobre, naprawdę piękne pocztówki. Będę potrzebował byś mi parę miejscówek podpowiedział w mojej okolicy, znasz? Ja przyjechałem dopiero miesiąc temu i potrzebuję "pasterza"
    No to nic innego jak sie ustawic razem na zdjecia, okolice Cork to Kinsale, Old Head, Nohoval Cave, Yorughal i wiele innych, prawda jest taka, ze jak jestes na miejscu to latwiej dorwac cos ciekawego, ja w twoich okolicach bylem na zdjeciach kilka razy a Ty mozesz byc co tydzien
    Sam mozesz wyszukac super miejscowki...

Domyślnie

Fajne warunki miałeś, ale kadrowo troszkę mi nie podchodzi - oczęta latają jak opętane
    Chyba warto by się bardziej skupić, na tym "L" bardziej.
    :::WEB:::BLOG:::ANALOG:::INSTA:::
    YouTube:::

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Fajne warunki miałeś, ale kadrowo troszkę mi nie podchodzi - oczęta latają jak opętane
    zgadzam się co do kadru, nie pasuje mi tu zupełnie 50/50, jak ciachnę 50% nieba o wiele lepiej to wygląda
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez biegly Zobacz posta
    Podpiszę się, i choć warunki miałeś dobre jak na Ciebie nie jest to mocna fota. Zresztą kit z nią, to mnie rozbiło:

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    [...] tutaj w zatoce jednak bylo spokojnie z ladnymi kilkumetrowymi falami zawijajacymi sie w tuby [...]
    Kurka wodna, żebym miał choćby matematyczną szansę na ułamek takiego czegoś na Bałtyku...
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów