Close

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 57

Wątek: Plener...GKJ

Domyślnie

Hmmm... pozostaje światło zastane... a nosić to ja mogę, dla dobra sprawy mogę się poświęcić gorsza sprawa wtaszczyć na górę agregat

A tak poza tym to to mój dwusetny post bardzo mi miło
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

W każdym razie Bolczów ze światłem zastanym wygląda na zdjęciach (o jakich myślałem) mniejwięcej tak:

Zdjęcia są z plfoto, autor to Alguien
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Ps. Przepraszam, że wtrąciłem się z przykładowymi zdjęciami do nieco innego wątku... Mam nadzieję, że nic się nie stało
    Pozdrawiam, Kuba

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

wiem jakie są możliwości światła zastanego w Bolczowie, bo byłem tam, a nawet nocowałem
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

zazdroszczę, bo byłem, ale zawsze marzyłem o nocowaniu w tym (czy takim) miejscu
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Kiedys byla rozmowa wlasnie na temat dluzszego wypadu czemu go nie zrealizowac. Pomysl Pilona bardzo ciekawy tym bardziej ze kazdy z nas moglby wiele z tego wyniesc z takiego wykladu i mam nadzieje praktyki pod okiem takiego fotografa.

Mysle ze warto taki pomysl wdrazyc w zycie

Aha jakby co to na tragarza sie pisze moge tachac nawet ten agregat , co sie nie robi dla wiedzy i nauki

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

aaa...bym zapomniał...ta część zamku, której nazwy nie mogłem sobie przypomnieć (dobrze pamiętałem pierwsze litery D i G ) to gdanisko lub dansker...wieża ustępowa włączona w system obronny zamku...
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

ALF, uważam, że będziesz najlepszym przewodnikiem
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    aaa...bym zapomniał...ta część zamku, której nazwy nie mogłem sobie przypomnieć (dobrze pamiętałem pierwsze litery D i G ) to gdanisko lub dansker...wieża ustępowa włączona w system obronny zamku...
    Widzę że jednak nie dawało ci to spokoju

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Znalazłem coś jeszcze
    Jak wszyscy robili fotki kościoła Tomek rozmontowywał koparkę
    Niestety nie wszyscy mieli piloty i musieli biegać do aparatu

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów