Hmmm... pozostaje światło zastane... a nosić to ja mogę, dla dobra sprawy mogę się poświęcićgorsza sprawa wtaszczyć na górę agregat
A tak poza tym to to mój dwusetny postbardzo mi miło
![]()
Szukaj
Hmmm... pozostaje światło zastane... a nosić to ja mogę, dla dobra sprawy mogę się poświęcićgorsza sprawa wtaszczyć na górę agregat
A tak poza tym to to mój dwusetny postbardzo mi miło
![]()
Pozdrawiam, Kuba
Ps. Przepraszam, że wtrąciłem się z przykładowymi zdjęciami do nieco innego wątku... Mam nadzieję, że nic się nie stało![]()
Pozdrawiam, Kuba
wiem jakie są możliwości światła zastanego w Bolczowie, bo byłem tam, a nawet nocowałem![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
zazdroszczę, bo byłem, ale zawsze marzyłem o nocowaniu w tym (czy takim) miejscu![]()
Pozdrawiam, Kuba
Kiedys byla rozmowa wlasnie na temat dluzszego wypadu czemu go nie zrealizowac. Pomysl Pilona bardzo ciekawy tym bardziej ze kazdy z nas moglby wiele z tego wyniesc z takiego wykladu i mam nadzieje praktyki pod okiem takiego fotografa.
Mysle ze warto taki pomysl wdrazyc w zycie
Aha jakby co to na tragarza sie pisze moge tachac nawet ten agregat, co sie nie robi dla wiedzy i nauki
![]()
aaa...bym zapomniał...ta część zamku, której nazwy nie mogłem sobie przypomnieć (dobrze pamiętałem pierwsze litery D i G) to gdanisko lub dansker...wieża ustępowa włączona w system obronny zamku...
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
ALF, uważam, że będziesz najlepszym przewodnikiem![]()
Pozdrawiam, Kuba
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Skontaktuj się z nami