Close

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 57

Wątek: Plener...GKJ

Domyślnie

To ja poproszę o te chusteczki

A tak swoją drogą wpadłem na mały pomysł... Może na jakiś kolejny weekendowy dzień umówilibyśmy się na odwiedzenie zamku Bolczów? Piękna ruina, nie uczęszczana i mało znana, niedaleko Janowic Wielkich... Tak sobie nawet pomyślałem, że możnaby wziąć na ten jeden dzień jakąś modelkę i może znalazłby się ktoś, kto zgodził by się troszkę opowiedzieć o portrecie, może nawet akcie w plenerze? Myślę, że mogłoby być bardzo ciekawie, ale to tylko taka mała idea na szybko
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Tylko miejcie litosc dla studenta i zrobcie to w lipcu

Soboty mam zaklepane na egzaminy chyba ze modelka tak skusi i zmienie plan

A plenerek widac ciekawy

Pilon moze cos w sobote cos uzadzic bo musze byc we wrocku to mozna na jakies foty wyskoczyc

Domyślnie

mancini, na razie ja też studiuję i na dodatek pracuję, więc nie jesteś sam Co do przyszłej soboty na Wrocław, to jestem w miarę otwarty na propozycje ale czasowo może być słabo u mnie, więc nie mogę zdeklarować się na cały dzień...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spolka Zobacz posta
    Ale na 5 zdjęciu ukradłeś ludziom samochody jak oni teraz do domu wrócą?
    Jak się burakom nie chciało chodzić tylko musieli podjechać pod sam zamek, to się wkurzyłem i kazałem odholować

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    jak wam się chopaki jechało, bo my dopłynęliśmy bez problemów, choć momentami miałem wrażenie, że prowadzę nie BMW, ale navy submarine
    U mnie bez problemu jak już dojechaliśmy do autostrady, to chwila moment i byłem w domu
    Ale burza nas w jednym miejscu dopadła
    Oberwało nam sie gradem

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

ja na razie odpadam bo mam zakończenie roku, a zaraz później jadę moczyć nogi w Bałtyku, następnie rocznica i w połowie lipca możemy zrobić plenerek...myśleliśmy o takim plenerku mniej zwiedzającym, a bardziej na pogaduchy, testowanie sprzętu, bardzo konkretne zdjęcia...może nawet dwa dni?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

No ja też jakoś dojechałem ale faktycznie gradem dostaliśmy po blachach
    a potem na zwalone gałęzie trzeba było uważać ale jakoś obeszło się bez ofiar w ludziach
    (nie licząc ofiary za kierownicą )

Jarek , nieźle burakom bryczki pozamiatałeś , żeby tak rano wyszli i zobaczyli taki widok jak na fotce
    to może by do nich dotarło że autka to nie trzeba na dziedzińcu zamkowym jednym kołem na schodach wejściowych stawiać...
    Po południu postaram się coś wrzucić z plenerku, bo mnie teraz rodzinka wygania na powietrze.

Tych co nie byli nie będę już dobijać
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    ja na razie odpadam bo mam zakończenie roku, a zaraz później jadę moczyć nogi w Bałtyku, następnie rocznica i w połowie lipca możemy zrobić plenerek...myśleliśmy o takim plenerku mniej zwiedzającym, a bardziej na pogaduchy, testowanie sprzętu, bardzo konkretne zdjęcia...może nawet dwa dni?
    Z bardzo miłą chęcią Ja troszkę myślę nad właśnie czymś takim + żeby połączyć pogaduchy i testowanie z konkretnymi zajęciami z Mistrzem i Modelką Kiełkuje mi taki pomysł, czy by nie zaprosić jednego znanego fotografa... Ale na razie kiełkuje...

Ps. tylko tak zdradzę, że myślałem o Jerzym Bednarskim... Świetny fotograf i niezwykle ciekawy człowiek Myślę, że gdyby udało się zaprosić takiego gościa, to byłoby bardzo ciekawie go posłuchać i popatrzeć jak pracuje

http://www.jerzybednarski.com/
    Ostatnio edytowane przez pilon ; 10-06-2007 o 12:22
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Oczywiście to nie o to chodzi, że chcę rządzić i narzucać, ale to tylko taka (mam nadzieję) ciekawa propozycja
    Pozdrawiam, Kuba

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

do Twojej propozycji...od dawna coś takiego przymyśliwamy, ale jest pewien problem...światła, a raczej ich brak...no i to wszystko trzeba by wnieść na Bolczów
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów