Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Domyślnie

jako ciekawostkę podam, że na Djem El Fnaa zapłaciłem za najdroższą Colę w życiu aby z pięterka tarasu w restauracji wszystkich ściągać 300-tką ale opłaciło się nawet nikt nie zająknął, hehe.
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Mam sporo zdjeć z tego tarasu. Robiłem na tele i na szerokich kątach panoramę placu gdy zachodziło słońce.
    Ta cola nie była az taka droga - 10 czy 20 dirhamów, czyli 1 albo 2 euro. Drogo to jest w Norwegii
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

a ja dotarłem prawie na taras , ale gość nie miał ani kawy ani coli i w ogóle nie chciał nic sprzedawać , ale kasę za wejście chciał więc go olałem .
    Zemściłem się na tych biedakach

D5100 , D5300 , AF-S DX 35mm f/1.8G , AF-S DX 18-105 VR , AF-S Nikkor 70-300 mm G IF-ED , SB-700

Domyślnie

u nas tak było (jeszcze ze zrabowanym dwa tyg później D80

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Mam sporo zdjeć z tego tarasu. Robiłem na tele i na szerokich kątach panoramę placu gdy zachodziło słońce.
    Ta cola nie była az taka droga - 10 czy 20 dirhamów, czyli 1 albo 2 euro. Drogo to jest w Norwegii
    mnie jakość wyszło za 2 osoby powyżej 30zł za 2 x 33ml może nie ten sam taras albo mnie zwyczajowo oszwabili

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    u nas tak było (jeszcze ze zrabowanym dwa tyg później D80
    przypadek z maczetą gdybym miał, to bym znienawidził ten kraj i nie chciał zdjęć oglądać
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 10-10-2013 o 11:38
    Nikon i podróże ...

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów