Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Ajt Bin Haddu

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Niby niezle kadrowo ale cialbym dol i robil z tego wielka panorame. Calosc na +.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Niby niezle kadrowo ale cialbym dol i robil z tego wielka panorame. Calosc na +.
    Podpiszę się. Może masz jakieś zbliżenia czy detale ? Zdjęcia architektury z takich miejscówek są rzadkością.

Domyślnie

Niestety, mało widać tu niesamowitości tego miejsca. Przyznam, że mnie zatkało jak tam dotarłem. Twój kadr nie ma tej siły.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    Niestety, mało widać tu niesamowitości tego miejsca. Przyznam, że mnie zatkało jak tam dotarłem. Twój kadr nie ma tej siły.
    A ja przyznam, że po tym miejscu obiecywałem sobie wiele. Fotograficznie oczywiście. Nic oczywiście nie odda rzeczywistości, ale wydaje mi się, że klimat, pora jest oddana. Oczywiście jest to moje subiektywne odczucie.
    Mimo znakomitości miejsca, nie jest to łatwy obiekt do fotografowania.
    Jeśli masz jakieś fotki z tego ksaru, to daj...
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    A ja przyznam, że po tym miejscu obiecywałem sobie wiele. Fotograficznie oczywiście. Nic oczywiście nie odda rzeczywistości, ale wydaje mi się, że klimat, pora jest oddana. Oczywiście jest to moje subiektywne odczucie.
    Mimo znakomitości miejsca, nie jest to łatwy obiekt do fotografowania.
    Jeśli masz jakieś fotki z tego ksaru, to daj...
    Gdzieś tam już wklejałem, nie będę śmiecił. Przy wyjeździe w stronę Warzazatu jest duża zatoczka na wzniesieniu, skąd widok na cały ksar z zewnątrz - i ile masz teleobiektyw - jest chyba ciekawszy.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Niestety na zorganizowanej "biurowej" wycieczce nie da się zatrzymać gdzie i kiedy się chce Zatoczki o której wspomnialeś nie widziałem z okna autokaru
    Fuji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Kupuje tego pomysła bez dwóch zdań!
    Cytat Zamieszczone przez Dune Zobacz posta
    Podpiszę się. Może masz jakieś zbliżenia czy detale ? Zdjęcia architektury z takich miejscówek są rzadkością.
    Piękne miejsce z zewnątrz. W środku podobne do wszystkiego co widziało się wcześniej. Ciężko się skupić na detalach.
    Mogę pokazać jedynie trochę inną perspektywę

2.

3.

Fuji

Domyślnie

2 najbardziej mi się podoba. Niby ten dół monotonny, ale razem z innymi ujęciami (gdyby był to jakiś cykl), które pokazywały by czym on tak naprawdę jest - ma swój sens.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta

W środku podobne do wszystkiego co widziało się wcześniej. (...)
    Kto widział, ten widział ... Na kolejnych światło wyciągnęło fajnie kolor i faktury. Dwójka również moim zdaniem wygrywa.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów