Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Ajt Bin Haddu

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez basket Zobacz posta
    A ja przyznam, że po tym miejscu obiecywałem sobie wiele. Fotograficznie oczywiście. Nic oczywiście nie odda rzeczywistości, ale wydaje mi się, że klimat, pora jest oddana. Oczywiście jest to moje subiektywne odczucie.
    Mimo znakomitości miejsca, nie jest to łatwy obiekt do fotografowania.
    Jeśli masz jakieś fotki z tego ksaru, to daj...
    Gdzieś tam już wklejałem, nie będę śmiecił. Przy wyjeździe w stronę Warzazatu jest duża zatoczka na wzniesieniu, skąd widok na cały ksar z zewnątrz - i ile masz teleobiektyw - jest chyba ciekawszy.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Niestety na zorganizowanej "biurowej" wycieczce nie da się zatrzymać gdzie i kiedy się chce Zatoczki o której wspomnialeś nie widziałem z okna autokaru
    Fuji

Domyślnie

2 najbardziej mi się podoba. Niby ten dół monotonny, ale razem z innymi ujęciami (gdyby był to jakiś cykl), które pokazywały by czym on tak naprawdę jest - ma swój sens.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dlatego nie jezdzi sie na wycieczki zorganizowane

Domyślnie

Trochę za dużo podłogi na 1 i 2, ale mimo tego dobrze się ogląda. Ciekawy kadr na 3, ale jakieś płaskie i mało soczyste wyszło to zdjęcie.

Domyślnie

Bardzo fajna fotorelacja - fakt miejsce magiczne ale tak jak napisałeś wycieczka zorganizowana nie służy fotografii - zdecydowanie 2
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Syllwusia
    Gość

Domyślnie

Piękne miejsce! Ja mimo wszytsko jestem za 1

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Toruń/Bydgoszcz

Domyślnie

Dwa pierwsze zdjęcia bardzo fajne, chociaż jakaś żywa dusza po lewej stronie wypełniłaby i uatrakcyjniła drugi kadr.
    Pozdrawiam, Tomek

Domyślnie

Dziękuję wszystkim. Uwagi wzięte pod uwagę oczywiście. Jeszcze raz dzięki!
    Fuji

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów