Po upalnym i bezchmurnym lecie, powoli na wyspe powraca fotograficzny sezon.
Zapraszam.
Szukaj
Tomku a nie pomyslales zeby tutaj wysmarowac znakomity minimal wykorzystujac tylko pierwszoplanowy kamol?
Osobiscie bym sie na tym zawiesil, bo zdjecie technicznie znakomite, niebo super, ale kadr jest nieco chaotyczny, przypadkowy i ja go nie kupuje.
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 25-09-2013 o 10:18
Nikon http://greg77.com/
Rewelka, piękne , przyłączam się do Moshica, spokój i kolorystyka -bajka
Zachodzę w głowę czemu nie pokazałeś więcej ciekawego nieba zamiast "bezruchu" dużej ilości dołu. Wykonanie bardzo dobre, ale kadrowo to już mocno odstaje.
LED ZEPPELIN
Kadr był przemyślany, ale widocznie moja koncepcja nie wpadła w gusta. Co do minimali, to jakoś zawsze mi czegoś żal i pakuję więcej do kadruAle dobra sugestia na przyszłość.
Wychodzę z założenia, że czasami lepiej pokazać mniej niż więcejA spora ilość dołu miała sprawić wrażenie spokoju wokół kamienia, żeby bardziej kontrastować niebiem. Coś jeszcze wygrzebię z tego wypadu, może bardziej wpadnie w oko
Dzięki za komentarze wszystkim!
Warunki na górze jak widać fantastyczne, ciekawa odsłona ale chyba bym również widział to tak jak Greg
Ogólnie podoba się.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Bardzo dobre, nie mam zastrzeżeń. Skomponowane całkiem miło, kamienie nieźle ułożone, rozszalałe niebo zrównoważone większą ilością podłogi. Można zarówno posmakować ognistych barw nieba, jak i dać odpocząć oczom w szarościach i brązach wody. Czekam na kolejne![]()
Skontaktuj się z nami