Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Moving Skies

Domyślnie Moving Skies

Po upalnym i bezchmurnym lecie, powoli na wyspe powraca fotograficzny sezon.
    Zapraszam.

Domyślnie

elegancko, fajna tonacja. Biorę jak jest

Domyślnie

Pierwsze co mi się na myśl nasunęło to totalny spokój bijący z tego miejsca, biorę i wypoczywam
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

Bardzo fajnie jest - techniczne 1 liga !

Domyślnie

Tomku a nie pomyslales zeby tutaj wysmarowac znakomity minimal wykorzystujac tylko pierwszoplanowy kamol?
    Osobiscie bym sie na tym zawiesil, bo zdjecie technicznie znakomite, niebo super, ale kadr jest nieco chaotyczny, przypadkowy i ja go nie kupuje.
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 25-09-2013 o 10:18

Domyślnie

Rewelka, piękne , przyłączam się do Moshica, spokój i kolorystyka -bajka

Domyślnie

Zachodzę w głowę czemu nie pokazałeś więcej ciekawego nieba zamiast "bezruchu" dużej ilości dołu. Wykonanie bardzo dobre, ale kadrowo to już mocno odstaje.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Tomku a nie pomyslales zeby tutaj wysmarowac znakomity minimal wykorzystujac tylko pierwszoplanowy kamol?
    Osobiscie bym sie na tym zawiesil, bo zdjecie technicznie znakomite, niebo super, ale kadr jest nieco chaotyczny, przypadkowy i ja go nie kupuje.
    Kadr był przemyślany, ale widocznie moja koncepcja nie wpadła w gusta. Co do minimali, to jakoś zawsze mi czegoś żal i pakuję więcej do kadru Ale dobra sugestia na przyszłość.

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Zachodzę w głowę czemu nie pokazałeś więcej ciekawego nieba zamiast "bezruchu" dużej ilości dołu. Wykonanie bardzo dobre, ale kadrowo to już mocno odstaje.
    Wychodzę z założenia, że czasami lepiej pokazać mniej niż więcej A spora ilość dołu miała sprawić wrażenie spokoju wokół kamienia, żeby bardziej kontrastować niebiem. Coś jeszcze wygrzebię z tego wypadu, może bardziej wpadnie w oko

Dzięki za komentarze wszystkim!

Domyślnie

Warunki na górze jak widać fantastyczne, ciekawa odsłona ale chyba bym również widział to tak jak Greg
    Ogólnie podoba się.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Bardzo dobre, nie mam zastrzeżeń. Skomponowane całkiem miło, kamienie nieźle ułożone, rozszalałe niebo zrównoważone większą ilością podłogi. Można zarówno posmakować ognistych barw nieba, jak i dać odpocząć oczom w szarościach i brązach wody. Czekam na kolejne

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów