Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Domyślnie [pytanie] Chorwacja

Witam,

Panowie i Panie. Padła propozycja aby wybrać się na wakację do Chorwacji z rodzinką na pobyt ok 7-10 dni (3+1)
    Jaką trasę polecacie?
    Jakie są koszty?
    Macie jakieś namiary na noclegi?
    Inne?

Będę wdzięczny za każdą informację
    Paweł

Domyślnie

Ogólnie - Dalmacja. Po drodze obowiązkowo Plitvica i ew. wodospady rzeki Krk. Dubrovnik, Split, Hvar (Jezzzu, jakie tam łajby widziałem!!!).

Hvar

Dubrovnik

Split

Plitvica

Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 07-06-2007 o 14:40

Domyślnie

Fajowa miejscówka Mnie się marzy nurkowanie w Chorwacji
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Fajowa miejscówka Mnie się marzy nurkowanie w Chorwacji
    Pływałem tam tylko z maską i fajką, ale faktycznie - to jest dopiero czad Ogólnie warto tam chociaż ryj pod wodę włożyć...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Pływałem tam tylko z maską i fajką, ale faktycznie - to jest dopiero czad Ogólnie warto tam chociaż ryj pod wodę włożyć...
    Ja się chcę wybrać na wyspę Hvar na kurs nurkowy organizowany przez Nauticę. Mam nadzieję, że wszystko "załapie" tak jak powinno Nurkowanie w ABC też jest fajne, ale to nie to samo i nie można zejść tak głęboko. Podstawowy kurs umożliwia bezpieczne zejścia na 30m, to jest dopiero ekstra (pomijając zaodowców)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Ja się chcę wybrać na wyspę Hvar na kurs nurkowy organizowany przez Nauticę. Mam nadzieję, że wszystko "załapie" tak jak powinno Nurkowanie w ABC też jest fajne, ale to nie to samo i nie można zejść tak głęboko. Podstawowy kurs umożliwia bezpieczne zejścia na 30m, to jest dopiero ekstra (pomijając zaodowców)
    Polecam! Na Hvarze wystarczy zejść na 5cm i już widoki zapierają dech w piersiach. Ogólnie na lądzie ta cała Chorwacja to pikuś w porównaniu z tym, co dzieje się pod wodą.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Polecam! Na Hvarze wystarczy zejść na 5cm i już widoki zapierają dech w piersiach. Ogólnie na lądzie ta cała Chorwacja to pikuś w porównaniu z tym, co dzieje się pod wodą.
    Nie drażnij lwa Właśnie zbieram babilony na wyjazd

Domyślnie

W zasadzie Czornyj już wszystko napisał i pokazał.

Od siebie mogę tylko dodać, że to przepiękne i przemiłe miejsce (Chorwacja). Piękne i wdzięczne dla fotografujących. Ceny są (były 3 lata temu przynajmniej) bardzo przystępne. Mieszkałem w miejscowości Baska Voda.

Domyślnie

Panowie, bardzo fajnie i pięknie, ale co z kosztami: podróży, noclegu, jedzenia, paliwa (diesel). Jaką trasę najlepiej wybrać (od zakopca)
    Paweł

Domyślnie

Byłem w Chorwacji kilka razy zawsze z przyczepą campingową, wybieram autostrady Wiedeń, Graz i Słowenia gdy jechałem na kierunek Poreć, Pula. Ceny teraz na Istrze jak w Wenecji. Taniej jest w okolicach Splitu. W tym roku chcę zrobić Plitwice.
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów