Szukaj
Piszę o fotografii i sprzęcie na portalu technologicznym, po jakimś czasie PR-owcy różnych firm sami się zgłaszają jak dostaną nowy sprzęt. Oni przeważnie dostają od firm profity za każdą publikację w prasie/w necie, więc sprzętów nie żałują. Tylko nie wszystko od razu mają, a poza tym pierwszeństwo z reguły mają ci najwięksi, pokroju Fotopolis, czy Optyczne (czasem dostępne są tylko pojedyncze sztuki, szczególnie jeśli mowa o aparacie pokroju RX1). Teraz jest boom na smartfony (teraz testuję Lumię 1020, lada moment Galaxy S4 zoom i Xperię Z1), poza tym gdzieś w powietrzu wiszą te moduły QX wspomniane wyżej. Niedługo powinny być dostępne.
to be a rock and not to roll
I jegoż onanizm.
Zatem pytanie - warto li Aero-Ektara do NEXa podłączać?
![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
E najfajniej jak się radocha z fotek uzupełnia z radochą ze sprzętu:P
A na marginesie to pozbyłem się ostatniej rzeczy pasującej na bagnet A- samyanga 85;] Teraz trzeba pomyśleć na co przeznaczyć te skromne środkiZ 85mm został mi jupiter 85/2 i raczej w tej ogniskowej starczy (a przy okazji jest do efektów specjalnych), jakoś w tym roku praktycznie nie używałem 85mm...:/ Kusi jakiś fajny manual albo zacznę już odkładać na e10-18:P
(e50/1.
(samyang 85/1.4)
córek
Jeden z dwóch pleśnych, które zostawiam: Hex 2.8/35
Kocórek z kocórką:
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Skontaktuj się z nami