Ale nawet bez podpisu, trudno Autora nie rozpoznać. A to chyba też jest jakas tam "wartosć dodana" i powód do satysfakcji. Czyż nie?
Szukaj
Ale nawet bez podpisu, trudno Autora nie rozpoznać. A to chyba też jest jakas tam "wartosć dodana" i powód do satysfakcji. Czyż nie?
Ostro pojechałeś. Co mi się od razu rzuca w oczy to zbyt jasne "trawy" w wodzie tuż "pod" Słońcem, a po prawej zbyt ciemne, a powinno być chyba na odwrót?
Niebo swoją niebieskością okrutnie razi.
Co ja bym zrobił? - Kadrował w kwadrat od prawej, bez tego "gwiazdkowego-błysku", motyw domku w takich okolicznościach przyrody bardzo fajnie by się prezentował [ale potrzeba by tu więcej prawej]
Co Ty na to?
Pozdro! =]
W pierwszej chwili cmoknąłem, bo ładny kadr i taki kolorowy. No i właśnie. Im dłużej syciłem nim wzrok tym bardziej przesłodzonym mi się zaczęło wydawać.
I chatkę w mocnym pkt chętnie bym widział. Często sam daję 50/50, niemniej jednak jakoś mi to tutaj nie pasuje.
Dobrze gadają o tych kolorkach, przestrzeliłeś trochę, całkowicie zgadzam się z piszącymi o tym Kolegami.
LED ZEPPELIN
Co bym zrobił inaczej?
wywaliłbym ramkę i... pewnie spaprał obróbkę dokumentnie
fajnie, że tak prowokujesz do dyskusji, życzyłbym wszystkim (sobie również) więcej komentarzy, bo każdy jest cenny!
a ilość odsłon nie koniecznie się na to przekłada, nie wiadomo czemu
pozdrawiam
Jest ladnie , kadrowo i obróbkowo, ale takiej saturacji nie kupuje - po prostu tym razem za mocno.
Przespałem się, spojrzałem świeżym wzrokiem i... faktycznie, dyskoteka! Jest ciekawie, ale za bardzo kolorowo. Sebastian do poprawki!
Ostatnio edytowane przez Sebastianito ; 08-09-2013 o 13:29
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami