Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Loch Freuchie

maniak666
    Gość

Domyślnie

Ale nawet bez podpisu, trudno Autora nie rozpoznać. A to chyba też jest jakas tam "wartosć dodana" i powód do satysfakcji. Czyż nie?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Ale nawet bez podpisu, trudno Autora nie rozpoznać. A to chyba też jest jakas tam "wartosć dodana" i powód do satysfakcji.
    Pełna zgoda...
    Sam mam zawsze obawy co by za bardzo nie zaszaleć z suwakami , ale oglądając Seby fotki jestem zawsze pod wielkim wrażeniem.
    Chciałbym tak umiec
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Ostro pojechałeś. Co mi się od razu rzuca w oczy to zbyt jasne "trawy" w wodzie tuż "pod" Słońcem, a po prawej zbyt ciemne, a powinno być chyba na odwrót?
    Niebo swoją niebieskością okrutnie razi.
    Co ja bym zrobił? - Kadrował w kwadrat od prawej, bez tego "gwiazdkowego-błysku", motyw domku w takich okolicznościach przyrody bardzo fajnie by się prezentował [ale potrzeba by tu więcej prawej ]
    Co Ty na to?

Pozdro! =]

Domyślnie

W pierwszej chwili cmoknąłem, bo ładny kadr i taki kolorowy. No i właśnie. Im dłużej syciłem nim wzrok tym bardziej przesłodzonym mi się zaczęło wydawać.
    I chatkę w mocnym pkt chętnie bym widział. Często sam daję 50/50, niemniej jednak jakoś mi to tutaj nie pasuje.

Domyślnie

Dobrze gadają o tych kolorkach, przestrzeliłeś trochę, całkowicie zgadzam się z piszącymi o tym Kolegami.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Co bym zrobił inaczej?
    wywaliłbym ramkę i... pewnie spaprał obróbkę dokumentnie

fajnie, że tak prowokujesz do dyskusji, życzyłbym wszystkim (sobie również ) więcej komentarzy, bo każdy jest cenny!
    a ilość odsłon nie koniecznie się na to przekłada, nie wiadomo czemu

pozdrawiam

Domyślnie

Jest ladnie , kadrowo i obróbkowo, ale takiej saturacji nie kupuje - po prostu tym razem za mocno.

Domyślnie

Przespałem się, spojrzałem świeżym wzrokiem i... faktycznie, dyskoteka! Jest ciekawie, ale za bardzo kolorowo. Sebastian do poprawki!
    Ostatnio edytowane przez Sebastianito ; 08-09-2013 o 13:29
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Kulten dobrze gada!
    A gdzie Kulten coś napisał?

Domyślnie

Wersja poprawiona:

gdyby można podkleić na pierwszej stronie...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów