To może tak po krótce. Serwis był darmowy na gwarancji europejskiej, która musiała być podbita.
Adam 71. Nie uważam, że źle podchodzę do tematu, wcześniej miałem D300 i było idealnie strzelał w punkt nawet przy 51 polach (były lepiej rozstawione to fakt). Wiem, że 600 ma pola blisko siebie i nalezy z nich korzystać umiejętnie. Korzystałem z N35 f2, 85 f1,8, 50f1,8 na każdym było to samo. Tu nie ma co ćwiczyć w życiu już pstryknąłem kilka fotek i wiem czego oczekuję od aparatu. Rezultaty przyszły jak tylko wykalibrowano moje body. Nie ważne czy mam 11 pól czy 39 aparat trafia w 95 procentach tam gdzie chcę i tak ma być. Potrafię obsłużyć mój aparat, a zielone pole mam zaklejone. Nic nie upadło, w serwisie niemieckim powiedziano mi, że jest to spory problem wśród D600 jak i 800 - brak kalibracji body na etapie produkcyjnym. Jeden działa drugi nie. Nie musze czytać instrukcji wiem jak ustawić AF C i kiedy a kiedy S. Jeśli nie korzystasz z bocznych pól af to pewnie nawet nie zobaczysz problemu.
Pozdrawiam,
Szukaj

Odpowiedz z cytatem

Skontaktuj się z nami