Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: tyskie

Domyślnie

a potem połowa osób myli, ze jak kupi aparat za full kasy to jednym palcem zrobi takie zdjecie
    Nikon

Domyślnie

Zgłoś się do Tyskiego szybko przejmą jako reklama tę fotę.

Mam, pytanie jak się robi takie tło bez wycinania rendera tzn jakie operacje używałeś?
    "Przedmiotem fotografii nie są fotografowane rzeczy, lecz to jak one wyglądają po sfotografowaniu."
    D 750|N 70-300 4.5-5.6VR+N 24-70 2.8

Domyślnie

To bylo robione dla tyskiego

Tlo to przejscie tonalne z csa
    Road to Manila

Oszczędny w słowach Awatar Leon343
    Miasto
    Katowice, Jaworzno

Domyślnie

Ładne, ładne, ale... wylane piwo wygląda że wklejone (płaskie jakieś) i brak piwa w w butelkach. Jak ktoś się stuka butelkami to strumienie rozchodzą się do siebie (fizyka).
    Wiem, że trudno to zrobić dlatego się nie czepiam.
    D600 | SB700 | N24-70/2.8 | N70-200/2.8VRII | N50/1.8D | N85/1.8G

Domyślnie

ladna fota. szkoda tylko niekonsekwencji - zadne piwo nie rozchalpuje sie w ten sposob chyba ze jest kompletnie rozgazowane - ale wtedy nie ma resztek piany widocznych na zdjeciu u wylotu szyjek. fakt ze rzeczywistye rozchlapanie piwa bedzie mniej efektowne. oczywisice nikt z marketingu ani tym bardizej z odbiorcow tej roznicy nie zauwazy wiec spokojnie obrazek sie sprzeda jako znakomity.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

świetne.. chcę więcej

Obecnie: D700, N20-35/2.8D, N50/1.8D, N85/1.8G, N80-200/2.8D, N75-300.
    Było: D5000, D300s, S10-20, N35/1.8G, N18-200, N18-55, N55-200.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    fakt ze rzeczywistye rozchlapanie piwa bedzie mniej efektowne. oczywisice nikt z marketingu ani tym bardizej z odbiorcow tej roznicy nie zauwazy wiec spokojnie obrazek sie sprzeda jako znakomity.
    rzeczywistosc bardzo czesto nie jest na tyle atrakcyjna zeby przyciagnac uwage, datego to sie nazywa fotografia reklamowa
    ja mialem fajna zabawe, klient zadowolony
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    ladna fota. szkoda tylko niekonsekwencji - zadne piwo nie rozchalpuje sie w ten sposob chyba ze jest kompletnie rozgazowane - ale wtedy nie ma resztek piany widocznych na zdjeciu u wylotu szyjek. fakt ze rzeczywistye rozchlapanie piwa bedzie mniej efektowne. oczywisice nikt z marketingu ani tym bardizej z odbiorcow tej roznicy nie zauwazy wiec spokojnie obrazek sie sprzeda jako znakomity.
    Chcesz porozmawiać o zdjeciach kosmetyków/bielizny może lub działu protret/glamour?
    Völkchlor

Domyślnie

dodam tylko ze w przypadku drugiej sesji gdzie byly stukajace sie szklanki naginanie rzeczywistosci bylo jeszcze wieksze
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    rzeczywistosc bardzo czesto nie jest na tyle atrakcyjna zeby przyciagnac uwage, datego to sie nazywa fotografia reklamowa
    wg mnie jest - jednak zdecydowanie latwiej pojsc w strone nierealna
    ja mialem fajna zabawe, klient zadowolony
    i to wlasciwe podsumowanie przy ktorym wszelkei dywagacje sa zbedne

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Chcesz porozmawiać o zdjeciach kosmetyków/bielizny może lub działu protret/glamour?
    jesli chcesz - mozemy rozmawiac - robie to na co dzien. nie zmienia to mojego zdania ze uwazam iz lepiej sfotografowac rzeczywistosc bez wzgledu na to jak bedzie upiekszona
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów