Bardzo fajnie wygląda, ale dłonie chyba za duże (albo butelki za małe)
Tak, czy inaczej ładna sklejka![]()
Szukaj
Bardzo fajnie wygląda, ale dłonie chyba za duże (albo butelki za małe)
Tak, czy inaczej ładna sklejka![]()
a potem połowa osób myli, ze jak kupi aparat za full kasy to jednym palcem zrobi takie zdjecie
Nikon
Zgłoś się do Tyskiego szybko przejmą jako reklama tę fotę.
Mam, pytanie jak się robi takie tło bez wycinania rendera tzn jakie operacje używałeś?
"Przedmiotem fotografii nie są fotografowane rzeczy, lecz to jak one wyglądają po sfotografowaniu."
D 750|N 70-300 4.5-5.6VR+N 24-70 2.8
To bylo robione dla tyskiego
Tlo to przejscie tonalne z csa
Road to Manila
Ładne, ładne, ale... wylane piwo wygląda że wklejone (płaskie jakieś) i brak piwa w w butelkach. Jak ktoś się stuka butelkami to strumienie rozchodzą się do siebie (fizyka).
Wiem, że trudno to zrobić dlatego się nie czepiam.
D600 | SB700 | N24-70/2.8 | N70-200/2.8VRII | N50/1.8D | N85/1.8G
ladna fota. szkoda tylko niekonsekwencji - zadne piwo nie rozchalpuje sie w ten sposob chyba ze jest kompletnie rozgazowane - ale wtedy nie ma resztek piany widocznych na zdjeciu u wylotu szyjek. fakt ze rzeczywistye rozchlapanie piwa bedzie mniej efektowne. oczywisice nikt z marketingu ani tym bardizej z odbiorcow tej roznicy nie zauwazy wiec spokojnie obrazek sie sprzeda jako znakomity.
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
wg mnie jest - jednak zdecydowanie latwiej pojsc w strone nierealna
i to wlasciwe podsumowanie przy ktorym wszelkei dywagacje sa zbedneja mialem fajna zabawe, klient zadowolony
jesli chcesz - mozemy rozmawiac - robie to na co dzien. nie zmienia to mojego zdania ze uwazam iz lepiej sfotografowac rzeczywistoscbez wzgledu na to jak bedzie upiekszona
Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales
portfolio - www.piotrfajfer.com
dodam tylko ze w przypadku drugiej sesji gdzie byly stukajace sie szklanki naginanie rzeczywistosci bylo jeszcze wieksze
Road to Manila
Skontaktuj się z nami