Zestaw FX+35+85 bardzo dobrze sprawda się w reporterce ślubnej.
Ostatnio sam robiłem tak wesele, mając jeszcze D300s i Tokinę 12-24. Takim zestawem można opędzić wszystko. Fakt faktem Tokina nieco ciemnawa, i kusi mnie wymiana jej na większą siostrę - 16-28/2.8
W ramach ciekawostki, na tym samym ślubie miałem pożyczonego 24-70 (wziąłem od kolegi, bo wyjeżdżał na 2 tyg, a ja nie do końca byłem przekonany czy podołam swoim zestawem). Okazało się, że ten jakże topowy, gloryfikowany zoom reporterski całą sobotę przeleżał w torbie. Na plener już go nawet nie targałem, szkoda mi było ramienia.
No ale leżał bo co?
u mnie obecnie najczęściej leży 70-200 ale to nic nie znaczy, a już tym bardziej nie sugeruje żadnych podtekstów.
BTW.
ja robiłem pierwszy ślub D80 + S30 1.4 i też dało radę.
Właściciel: FOMAG Sp. z o.o., Gdansk, 80-137 ul. Starodworska 1, KRS 0000341593, www.fomag.pl
Serwis wykorzystuje pliki cookies w celach reklamowych, statystycznych i do personalizacji stron. Możesz wyłączyć używanie plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej jednak może to utrudnić korzystanie z serwisu! Więcej informacji w Polityce prywatności.
Skontaktuj się z nami