Close

Strona 625 z 2397 PierwszyPierwszy ... 12552557561562362462562662763567572511251625 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 241 do 6 250 z 23962

Wątek: Sony NEX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    Też tak uważam. Całkiem nieźle. Zaciekawiło mnie to foto w "haj ki".. To to ma wbudowany taki filtr znaczy, tak jak np. hdr, czy obrobił w kompie, bo nie doczytałem..?
    Mi też się czytać nie chciało, ale filtr Hi-Key jest w NEX-ach, więc pewnie w A3000 też.

Zdziś (E55-210):

Domyślnie

Zaaa....j...e!
    flickr / Rolleicord, Canon

Domyślnie

Zdzis piekny.
    Hobby polega na tym, by przy maksymalnych nakładach osiągnąć minimalny efekt.

Domyślnie

jeszcze raz kit 18-55 .

Domyślnie

Ładne zdjęcia pokazujecie

Ja kolejny raz próbowałem fotografować na ulicy. I kolejny raz nic z tego nie wyszło. Nie nadaję się, nie umiem, boję się.

W sumie to chyba tylko jedno można pokazać:
    Tomek
    | tohu wawohu |

Domyślnie

Ja też nie potrafię - trzeba mieć do tego coś, czego nie mam. Chyba musiałbym wyruszyć na streeta z osiemsetką...
    Jeszcze co innego w miejscu "turystycznym", gdzie "wszyscy" mają aparaty i fotografują. W mojej "wiosce" człowiek z aparatem na ulicy budzi niemal sensację, z wyjątkiem zaledwie kilku miejsc, gdzie zwraca to tylko umiarkowaną uwagę.
    Ostatnio edytowane przez puch24 ; 27-08-2013 o 20:22
    Hemingway: Great pictures. What camera do you use?
    Irving Penn: Great story. What typewriter do you use?

NikoSam/SamsuNik (aka Maciej)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez puch24 Zobacz posta
    Ja też nie potrafię - trzeba mieć do tego coś, czego nie mam. Chyba musiałbym wyruszyć na streeta z osiemsetką...
    Ze mnie też żaden streetowiec, ale wolę podejść z 24ką niż nawet 50tką (na fx obydwa), a już z tele to czuję się jak snajper walący z ukrycia..

Domyślnie

Jak to ktoś tu ładnie kiedyś powiedział, Polaków i Apaczów fotografuje się najtrudniej...

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Witam,
    wyprzedaje system lustrzany (FF) i chce wejść w bezlusterkowce

W związku z tym zapytam tych co wiedzą:

jak byście mieli 5 000 zł na wydanie (wiem, wiem ... niewiele) to co byście kupili - body + szkiełko/szkiełka?

spokojnie już pisze jakie mam wymagania:

- nie mam awersji do zoomów,
    - ale 3 stałki też mogą być byle mieć coś szerokiego do lanszaftów (dobrze pracujące pod słońce), standard (jak najjaśniejszy), i tele (rzadko, bo rzadko ale się przyda)
    - fajnie gdyby był wizjer
    - robię głównie krajobrazy
    - super-hiper jakość obrazka

Z góry dzięki za pomoc
    Pozdrawiam!
    Ciekawe, że własne g..o nie śmierdzi

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hom_er Zobacz posta
    Witam,
    wyprzedaje system lustrzany (FF) i chce wejść w bezlusterkowce

W związku z tym zapytam tych co wiedzą:

jak byście mieli 5 000 zł na wydanie (wiem, wiem ... niewiele) to co byście kupili - body + szkiełko/szkiełka?

spokojnie już pisze jakie mam wymagania:

- nie mam awersji do zoomów,
    - ale 3 stałki też mogą być byle mieć coś szerokiego do lanszaftów (dobrze pracujące pod słońce), standard (jak najjaśniejszy), i tele (rzadko, bo rzadko ale się przyda)
    - fajnie gdyby był wizjer
    - robię głównie krajobrazy
    - super-hiper jakość obrazka

Z góry dzięki za pomoc
    Pozdrawiam!
    Przykro że udzielam Ci takiej odpowiedzi w tym właśnie wątku, ale trzy sprawy

- rezygnujesz z lustrzanki
    - nie piszesz o gabarycie

wpychają Cię w trwającą jeszcze kilka dni tylko promocję Fuji. X-E1 z 18-55 i 35. Nie ma wszystkiego czego potrzebujesz, ale jest to dobra oferta.

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Strona 625 z 2397 PierwszyPierwszy ... 12552557561562362462562662763567572511251625 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów