Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 33

Wątek: Skincare

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    z takim zalozeniem nie wroze ci wielkeij kariery w fotografii
    z zamykaniem sie na cos innego i nowego Tobie kolego nie wroze kariery... otworz umysl a nie zamykasz sie na niepisane zasady.
    hello

Domyślnie

dla mnie wyszło super dobra robota z retuszem, wszystko czyste i klarowne nie słuchaj tych, co mówią, że przegiąłeś z obróbką czy że wygląda jak grafika...
    1 bardzo dobre!
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem za dużo "Photodoskonałości", kadry się podobają

Domyślnie

wydawalo mi sie ze to dzial beauty ? ok jedziemy dalej:

3.

4.

5.

6.

A dla znafcow taki krociutki filmik z retuszu (pamietajcie aby obejzec w HD):

http://www.youtube.com/watch?v=3bpjUWmd8j0

Pozdrawiam.
    hello

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tkornas Zobacz posta
    z zamykaniem sie na cos innego i nowego Tobie kolego nie wroze kariery... otworz umysl a nie zamykasz sie na niepisane zasady.
    mysle ze na tym zakoncze dyskusje z Toba. nie martw sie o mnie..
    jakos daje rade. nie musze na sile byc oryginalny. watpie natomiast by wybiorcze glaskanie skory polaczone z krzywdzeniem modelki mialo zapewnic ci swiatowy rozglos. chcoiaz kto wie .. moze sie myle.
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    mysle ze na tym zakoncze dyskusje z Toba. nie martw sie o mnie..
    jakos daje rade. nie musze na sile byc oryginalny. watpie natomiast by wybiorcze glaskanie skory polaczone z krzywdzeniem modelki mialo zapewnic ci swiatowy rozglos. chcoiaz kto wie .. moze sie myle.
    rowniez Cie serdecznie pozdrawiam. Powodzenia.
    hello

Domyślnie

3 i 4 najlepsze jak dla mnie chociaz na 3 myslalam,ze przykleja sobie plaster do policzek... dopiero pozniej przypomnialam sobie jak pisales o kremie i skojrzylam Jesli chodzi o obrobke,to ja lubie mocno obrobione zdjecia,ale te chyba faktycznie juz podchodza pod grafike (mozliwe,ze przez oczy) Tak pozatym to co jej sie stalo z okiem na 5 zdjeciu? odrazu mi sie to rzucilo w oczy i nie podoba mi sie to bardzo:P

Domyślnie

Dzieki za komentarz. Moja obrobka jest podobna przy kazdym projekcie, oczywiscie bardziej lub mniej forsowna w zaleznosci od 'purpose' zdjecia. Mam wrazenie, ze masz odczucie grafiki przez sama aparycje modelki. Dziewczyna jest niezwykle fotogeniczna i zajelo mi bardzo duzo czasu znalezienie odpowiedniej modelki do tego projektu. w linku powyzej jest film z retuszu, tam mozesz zobaczyc plik raw. Co do oka na 5, nic nie widze? w sensie zadne liquify nie bylo stosowane na oczach, mowisz o ksztalcie? Dziekuje za czas i pozdrawiam.
    hello

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo fajne zdjęcia. Idealnie nadają się do użycia w jakiejś reklamie. Obróbka wcale nie przesadzona, ładnie zaświecone. Jedynie mogę małą uwagę napisać odnośnie kadrowania i cięć. Na 5 (i 2) modelka ma uciętą głowę na granicy czoło/włosy. Nie wygląda to za dobrze, eksponuje czoło, uwydatnia jego wysokość nienaturalnie. Proponowałbym śmielsze cięcie w połowie czoła. Pozwol to na zachowanie naturalnych proporcji twarzy. Na 4 także pokusiłbym się o cięcie czoła (z powodu cięcia boku) tak, żeby PG róg wypełniały włosy. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez pgaik ; 19-08-2013 o 08:20
    pralka Siemens, żelazko Tefal, kuchenka Samsung, stolik najtańszy z ikei

Domyślnie

a mnie pasuje 3 ulubiona a na 4 razi mnie ucięta głowa ale chyba nie powinnam o tym pisać bo zawsze denerwuje mnie jak ktoś zwraca uwage na moje kadrowanie glowy :P

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów