Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Kannensteinen

Domyślnie

jeśli jest tam tak jak u ciebie to postoi jeszcze długo - mocarna, nie wzruszona skała. świetna w kontraście do nieprzewidywalnego i dynamicznego nieba. Mocne, bardzo.

Domyślnie

Motyw fantastyczny, kadr również. Warunki trudne dla fotografa ale jakie i wyzwanie by mu podołać. Jedna rzecz mnie tylko nurtuje, być może za dużo usiłuję się dopatrzeć ale mam wrażenie "miękkiej krawędzi" wokół tej pięknej skały, słusznie?

Domyślnie

Widzę, że tak jak pisałeś przed rokiem, miejsce zostało zaliczone. To prawda 'warun' trafiony. Ja siedziałem godzine w aucie i czekałem aż przestanie padać. Jaka ogniskowa? Stałeś już tam na dole prawda?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BabaJagaland

Domyślnie

Piękny model , piękny kadr.

Domyślnie

Piekne światło przebija się przez chmury i muska wodę.
    Kompozycja na medal - bardzo ładnie zamknięty kadr.
    No i w PSie świetnie wydobyłeś to co trzeba.
    Bardzo się podoba!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matios Zobacz posta
    Widzę, że tak jak pisałeś przed rokiem, miejsce zostało zaliczone. To prawda 'warun' trafiony. Ja siedziałem godzine w aucie i czekałem aż przestanie padać. Jaka ogniskowa? Stałeś już tam na dole prawda?
    Z tym warunem to wcale tak słodko nie było. Po przyjeździe dostaliśmy od natury niewiele czasu zanim nie podesłała nam deszczu zabierają jednocześnie nadzieję na foty innych części wyspy, a atrakcji tu sporo. Muszę tu jednak uczciwie przyznać, że przez jakieś dwie minuty zaświeciło słoneczko i udało mi się zarejestrować tę chwilę. Mam nadzieję, że coś z tego będzie.
    Oczywiście stałem na dole ze statywem i nogami wetkniętymi między kamienie. Mimo, że "górę" i "dół" dzieli może metr zejście jest trudne bo trzeba wylądować na bardzo śliskich kamieniach. Mi się nie udało i pomiędzy kolanem a kostką mam przepiękny wykwit RGB, dobrze, że kopyta nie złamałem...
    Ogniskowa to 16mm na FF.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

ja tam hasałem w 'piankowych' kaloszach ... Panowie nie przygotowani

Domyślnie

Ale kadr wyczarowałeś... palce lizać, niesamowity klimat a technika wzorowa.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Nic nie piszę bo jeszcze się nie mogę pozbierać
    Miazga Panie.
    A RGB na odnóżach-cóż, niewielka cena za takie cacuszko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Piękne warunki zastałeś i nie zmarnowałeś tego.
    No niestety odwrotnie widać, że warunki były jakie były nic szczególnego...fakt niebo zyskało.
    Ale jest porządnie wykonana fotka. Dobra robota.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów