jeśli jest tam tak jak u ciebie to postoi jeszcze długo - mocarna, nie wzruszona skała. świetna w kontraście do nieprzewidywalnego i dynamicznego nieba. Mocne, bardzo.
Szukaj
jeśli jest tam tak jak u ciebie to postoi jeszcze długo - mocarna, nie wzruszona skała. świetna w kontraście do nieprzewidywalnego i dynamicznego nieba. Mocne, bardzo.
Motyw fantastyczny, kadr również. Warunki trudne dla fotografa ale jakie i wyzwanie by mu podołać. Jedna rzecz mnie tylko nurtuje, być może za dużo usiłuję się dopatrzeć ale mam wrażenie "miękkiej krawędzi" wokół tej pięknej skały, słusznie?
Widzę, że tak jak pisałeś przed rokiem, miejsce zostało zaliczone. To prawda 'warun' trafiony. Ja siedziałem godzine w aucie i czekałem aż przestanie padać. Jaka ogniskowa? Stałeś już tam na dole prawda?
Piękny model , piękny kadr.
Piekne światło przebija się przez chmury i muska wodę.
Kompozycja na medal - bardzo ładnie zamknięty kadr.
No i w PSie świetnie wydobyłeś to co trzeba.
Bardzo się podoba!
Z tym warunem to wcale tak słodko nie było. Po przyjeździe dostaliśmy od natury niewiele czasu zanim nie podesłała nam deszczu zabierają jednocześnie nadzieję na foty innych części wyspy, a atrakcji tu sporo. Muszę tu jednak uczciwie przyznać, że przez jakieś dwie minuty zaświeciło słoneczko i udało mi się zarejestrować tę chwilę. Mam nadzieję, że coś z tego będzie.
Oczywiście stałem na dole ze statywem i nogami wetkniętymi między kamienie. Mimo, że "górę" i "dół" dzieli może metr zejście jest trudne bo trzeba wylądować na bardzo śliskich kamieniach. Mi się nie udało i pomiędzy kolanem a kostką mam przepiękny wykwit RGB, dobrze, że kopyta nie złamałem...
Ogniskowa to 16mm na FF.
LED ZEPPELIN
ja tam hasałem w 'piankowych' kaloszach ... Panowie nie przygotowani![]()
Ale kadr wyczarowałeś... palce lizać, niesamowity klimat a technika wzorowa.
Nic nie piszę bo jeszcze się nie mogę pozbierać
Miazga Panie.
A RGB na odnóżach-cóż, niewielka cena za takie cacuszko.![]()
Skontaktuj się z nami