Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Talking Slingshot 300 AW czy Mini Trekker AW?

Witam

Mam ostatnio taki problem, potrzebuje plecaka. Wybór padł na Slingshota 300 albo Mini Trekkera AW. Cena nie gra roli. Slingshot podoba mi się ze względu na łatwy dostęp do sprzętu, nie trzeba ściągać całego plecaka, ma dużo miejsca na własne rzeczy, Mini trekker jest troszkę większy (wejdzie do niego D70s + Sigma 70-200 f/2.8 z założoną osłoną, do slingshota trzeba ją ściągnąć).
    Co byście wybrali z tych dwóch plecaków?? Który jest wg Was lepszy? Proszę o opinie.

Domyślnie

po doświadczeniach ze slingshotem 200 aw - bez zastanowienia brałbym 300
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pyetya Zobacz posta
    po doświadczeniach ze slingshotem 200 aw - bez zastanowienia brałbym 300
    no widzisz, a ja wybrałem mini trekkera
    ma większą znacznie część nie-foto - ze dwie duże flaszeczki wejdą jakby co
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    no widzisz, a ja wybrałem mini trekkera
    ma większą znacznie część nie-foto - ze dwie duże flaszeczki wejdą jakby co
    Wziąłbyś Mini trekkera tylko dlatego, że ma większą część nie-foto?? Czy jest jeszcze jakiś inny powód?? Za slingshotem strasznie przemawia za mną ten szybki dostęp, którego nie ma w Mini trekkerze.

Domyślnie

wziąłbym a nawet wziąłem
    poza tym do mini trekkera zmieszczą się dłuższe szkła, choć slingshot jest wyższy, przez co można włożyć na sztorc więcej szkieł średniej długości - jak widać każdemu wg potrzeb.
    mi jakoś slingshot nie pasował na plecach, poza tym nie przemawia do mnie jeden pasek naramienny
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Mi starczy zeby się zmieściło: D70s (bądź D80 + grip) + Sigma 70-200 + Tokina 12-24 + Tamron 28-75 + Jakieś filtry i ładowarka (kiedys SB800)

Domyślnie

Mam to co w podpisie na swoje graty,ale teraz przymierzam się do zakupu Slingshota 300 lub
    Tamrac Cyber Pack Express.
    D7000/N14-24 2.8/N24-70 2.8/SB-800/MB-D80/

Domyślnie

Proszę innych o wypowiedzi

Domyślnie

Mam Slingshota 200 i uważam że jest świetny, zwłaszcza jesłi jeździsz na rowerze,wtedy to po prostu rewelacja. Stajesz, jeden ruch i masz aparat w ręku, Na piesze wędrówki lepszy normalny plecak.
    D300s F80 i dodatki.

Domyślnie

A ja chciałbym dołączyć się do pytania 450yamaha i dodać jeszcze pytanie czy do któregoś z tych plecaków zmieści się D80 z gripem ? Jestem w trakcie kupowania gripa i od tego uzależniam kupno plecaka.
    GALERIA D300s + MB-D10 | T 17-50 f2.8 | N 70-200 VRII | SB-800 |

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów