Pieknie
Ciekawe gdzie byles? Zaliczylem wyprawe na polnoc Norwegii w lipcu, ciekawe czy odwiedzilismy podobne miejsca. Niedlugo postaram sie pochwalic jakimis zdjeciami, jak zawsze czasu brak, zeby sie nimi zajac.
Szukaj
Pieknie
Ciekawe gdzie byles? Zaliczylem wyprawe na polnoc Norwegii w lipcu, ciekawe czy odwiedzilismy podobne miejsca. Niedlugo postaram sie pochwalic jakimis zdjeciami, jak zawsze czasu brak, zeby sie nimi zajac.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Od Drogi Atlantyckiej w dół , Geiranger Fiord , Droga Troli, i jeszcze parę miejsc w okolicy Lom - generalnie zaplanowana objazdówka - ale mistrzem ceremonii był Nikonozaur, to on dopracowal trasę i szukał przed wyjazdem ciekawych miejsc.
Dziękuję Andrzeju za tę wycieczkę![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-08-2013 o 13:16 Powód: pis. (On-->on)
wróciliśmy we wtorek , więc musi się zaakilmatyzować ponownie - zapewne z jeden dzień zejdzie mu na zgrywaniu fot do kompa, a obróbka następny dzień
( Andrzej jest dokładny i ma trochę inny styl ) . Więc już niedługo wywali jakiegoś hita
![]()
piękne okoliczności przyrody
jest na czym oko zawiesić, kamienie ładnie wyciągnięte
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Faktycznie chmury wyglądają, jakby były miejscowo zblurowane. Natomiast odbicie jest jak w lustrze. Nie było różnicy jasności?
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-08-2013 o 14:10 Powód: lit.
Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.
było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II
moje pstryki, na fejsie, instagram
Dla mnie bezapelacyjnie linia brzegowa! swietne lustro!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
obróbka tego zdjęcia właściwie sprowadziła się do nałożenia dwóch filtrów nika, i przyciemnieniu całej fotografii, zarówno góra jak i dół , posiadały jedną tonację . Szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi na to niebo gdyż nic przy nim nie grzebałem, dlatego dla mnie jest ono naturalne.
Przejrzę nefy z tego miejsca i sprawdzę czy to tylko na tym ujęciu ( na skutek nie wiem innego kąta kadrowania tak wyszło ) czy pozostałe kadry są również z takim niebem
Skontaktuj się z nami