Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Odbicie

Domyślnie

Pieknie
    Ciekawe gdzie byles? Zaliczylem wyprawe na polnoc Norwegii w lipcu, ciekawe czy odwiedzilismy podobne miejsca. Niedlugo postaram sie pochwalic jakimis zdjeciami, jak zawsze czasu brak, zeby sie nimi zajac.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Pieknie
    Ciekawe gdzie byles? .......
    Od Drogi Atlantyckiej w dół , Geiranger Fiord , Droga Troli, i jeszcze parę miejsc w okolicy Lom - generalnie zaplanowana objazdówka - ale mistrzem ceremonii był Nikonozaur, to on dopracowal trasę i szukał przed wyjazdem ciekawych miejsc.

Dziękuję Andrzeju za tę wycieczkę
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-08-2013 o 13:16 Powód: pis. (On-->on)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Od Drogi Atlantyckiej w dół , Geiranger Fiord , Droga Troli, i jeszcze parę miejsc w okolicy Lom - generalnie zaplanowana objazdówka - ale mistrzem ceremonii był Nikonozaur, to On dopracowal trasę i szukał przed wyjazdem ciekawych miejsc.

Dziękuję Andrzeju za tę wycieczkę
    Co ten Andrzej tak długo obrabia tą Norwegię
    Pokazujta razem i na zmianę, solo i w ducie

Domyślnie

wróciliśmy we wtorek , więc musi się zaakilmatyzować ponownie - zapewne z jeden dzień zejdzie mu na zgrywaniu fot do kompa, a obróbka następny dzień ( Andrzej jest dokładny i ma trochę inny styl ) . Więc już niedługo wywali jakiegoś hita

Domyślnie

piękne okoliczności przyrody
    jest na czym oko zawiesić, kamienie ładnie wyciągnięte

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Od Drogi Atlantyckiej w dół , Geiranger Fiord , Droga Troli, i jeszcze parę miejsc w okolicy Lom - generalnie zaplanowana objazdówka
    No to podobne miejsca odwiedzilismy - oprocz tego co wymieniles powyzej, odwiedzilem jeszcze Lofoty i fjordy pomiedzy Trondheim i Bodo.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    No to podobne miejsca odwiedzilismy - oprocz tego co wymieniles powyzej, odwiedzilem jeszcze Lofoty i fjordy pomiedzy Trondheim i Bodo.
    tam byłem dwa lata temu

Domyślnie

Faktycznie chmury wyglądają, jakby były miejscowo zblurowane. Natomiast odbicie jest jak w lustrze. Nie było różnicy jasności?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 08-08-2013 o 14:10 Powód: lit.
    Z6III + N 14-30/4, N24-120/4, N 28-75/2.8, N 70-180/2.8 + TC 1,4x, N 24-200, V 20/2.8, V 24/1.8, N 40/2.0, TT 75/2.0, V 85/1.8.
    D750/800 + N 24-70/2.8, N 50/1.8G.

było D70, D40, D60, D80, D90, D700, D7000, D7100, D600, D750, D7200, D7500, Z5, Z6II

moje pstryki, na fejsie, instagram

Domyślnie

Dla mnie bezapelacyjnie linia brzegowa! swietne lustro!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez TOP67 Zobacz posta
    Faktycznie chmury wyglądają, jakby były miejscowo zblurowane. Natobiast odbicie jest jak w lustrze. Nie było różnicy jasności?
    obróbka tego zdjęcia właściwie sprowadziła się do nałożenia dwóch filtrów nika, i przyciemnieniu całej fotografii, zarówno góra jak i dół , posiadały jedną tonację . Szczerze mówiąc nie zwróciłem uwagi na to niebo gdyż nic przy nim nie grzebałem, dlatego dla mnie jest ono naturalne.

Przejrzę nefy z tego miejsca i sprawdzę czy to tylko na tym ujęciu ( na skutek nie wiem innego kąta kadrowania tak wyszło ) czy pozostałe kadry są również z takim niebem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów