Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Wątek: d300

Domyślnie d300

rozmawialem z przyjacielem zza oceanu po fachu i wypytywalem o sprzeta, wspomnial ze nikona ma wypuscic d300 (jeszcze nie d3). a ze krotko z nim rozmawialem to zadnych konkretow. ktos slyszal jakies ploteczki na temat owego aparatu?
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Kaleid
    Gość

Domyślnie

Niesądzę byśmy ujrzeli następcę D200 w tym roku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaleid Zobacz posta
    Niesądzę byśmy ujrzeli następcę D200 w tym roku.
    nie do konca nastepce cos z poziomu cenowego 5d i jakosciowo mu dobiegajacego, a d200 bylby jeswzcze w sprzedarzy.
    Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
    autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.

Domyślnie

5D to pełna klatka, jakoś nie za bardzo wierzę w to w Nikonie w tym roku, ale .... pewnie że byłoby fajnie, można by się ponabijać z tych co uciekli do Canona
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    5D to pełna klatka, jakoś nie za bardzo wierzę w to w Nikonie w tym roku, ale .... pewnie że byłoby fajnie, można by się ponabijać z tych co uciekli do Canona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gawronnek Zobacz posta
    jeszcze wrócą posypując głowy popiołem i biczując plecy- a my w nich kamieniami i roztopioną smołą
    Fotografowanie jest równoznaczne z przywłaszczaniem sobie zdejmowanego przedmiotu. Oznacza to wchodzenie w pewien stosunek, który kojarzy się nam z poznaniem, czyli zawładnięciem. Susan Sontag
    A7 II Zeiss Batis 25/2 85/1,8 500px FB

Domyślnie

hehe, tylko czy ja już nie będę na emeryturze
    pozdrawiam Piotr

więcej myślenia / mniej sprzętu / lepszego światła

stopka to nie giełda

Domyślnie

w sumie nie ma sensu gdybanie, jednak fajnie by było, i miałoby to sens gdyby teraz Nikon wypuścił FF, bule za jakieś przyzwoite pieniądze, a przynajmniej nie drożej niż Canon
    pozdrawiam Piotr

Domyślnie

"hehe, tylko czy ja już nie będę na emeryturze"

Nie ma tego zlego... wiecej czasu na fotki
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów