rozmawialem z przyjacielem zza oceanu po fachu i wypytywalem o sprzeta, wspomnial ze nikona ma wypuscic d300 (jeszcze nie d3). a ze krotko z nim rozmawialem to zadnych konkretow. ktos slyszal jakies ploteczki na temat owego aparatu?
Szukaj
rozmawialem z przyjacielem zza oceanu po fachu i wypytywalem o sprzeta, wspomnial ze nikona ma wypuscic d300 (jeszcze nie d3). a ze krotko z nim rozmawialem to zadnych konkretow. ktos slyszal jakies ploteczki na temat owego aparatu?
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
Niesądzę byśmy ujrzeli następcę D200 w tym roku.
Nie robię nic za darmo i proszę nie proś mnie o to. Za darmo pracują podobno niektórzy fotografowie.
autor=posiadacz praw autorskich=właściciel zdjęcia, jeżeli sam możesz sprzedać zdjęcie jesteś jego autorem, w każdym innym przypadku nie.
5D to pełna klatka, jakoś nie za bardzo wierzę w to w Nikonie w tym roku, ale .... pewnie że byłoby fajnie, można by się ponabijać z tych co uciekli do Canona![]()
pozdrawiam Piotr
hehe, tylko czy ja już nie będę na emeryturze![]()
pozdrawiam Piotr
więcej myślenia / mniej sprzętu / lepszego światła
stopka to nie giełda
w sumie nie ma sensu gdybanie, jednak fajnie by było, i miałoby to sens gdyby teraz Nikon wypuścił FF, bule za jakieś przyzwoite pieniądze, a przynajmniej nie drożej niż Canon
pozdrawiam Piotr
"hehe, tylko czy ja już nie będę na emeryturze"
Nie ma tego zlego... wiecej czasu na fotki![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami