Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

@Czornyj - przeczytaj drugi akapit proszę
    Mam Intuosa 4M, używam do precyzyjnej roboty w PS, ale do LR mysz jest jednak dużo szybsza/wygodniejsza. Najwyżej, że "touch" dużo zmienia w tej kwestii i można ogarniać suwaki w LR ręką... ale nie sądzę
    N D800, D750, 10.5/2.8G, 16-35/4.0VR, 20/1.8G, 24/1.4G, 35,50,85/1.8G, 60/2.8D, 70-200/2.8GVRII | S 35/1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcz Zobacz posta
    @Czornyj - przeczytaj drugi akapit proszę
    Mam Intuosa 4M, używam do precyzyjnej roboty w PS, ale do LR mysz jest jednak dużo szybsza/wygodniejsza. Najwyżej, że "touch" dużo zmienia w tej kwestii i można ogarniać suwaki w LR ręką... ale nie sądzę
    Też*mi się*tak wydawało, acz z czasem zmieniłem zdanie - choć M jest deczko za duże do LR i warto ograniczyć jego powierzchnię. Touch nie ma tu większego znaczenia.

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    to jest wifi czy jakas inna forma komunikacji bezprzewodowej?
    chyba BT - jest taki dopinany dinks na USB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Też*mi się*tak wydawało, acz z czasem zmieniłem zdanie - choć M jest deczko za duże do LR i warto ograniczyć jego powierzchnię. Touch nie ma tu większego znaczenia.
    Wygląda na to, że to sprawa mocno indywidualna. Ja nie dałem rady przekonać się do Intuosa w LR. W każdym razie dzięki za cenną podpowiedź.

Muszę jednak przypomnieć, że choćby tablet był najlepszym narzędziem na świecie, to i tak ten wątek jest o myszach
    N D800, D750, 10.5/2.8G, 16-35/4.0VR, 20/1.8G, 24/1.4G, 35,50,85/1.8G, 60/2.8D, 70-200/2.8GVRII | S 35/1.4

Uprawnienia umieszczania postów