Close

Strona 1 z 41 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 402

Wątek: Nasze Góry....

Domyślnie Nasze Góry....

Witajcie.
    Mamy na forum wątek o kotach, psach, motorach...itd, to dlaczego nie możemy mieć o górach?
    Może mógłby się sprzydać czasem taki wątek forumowiczom, którzy chcieliby się wybrać na jakąś wyprawę, szlak, albo zapytać o różne rzeczy i sprawy związane z wycieczkami w góry.
    Nie mam wielkiego doświadczenia w chodzeniu po górach, ale jesli moderatorzy się zgodzą na ten wątek i nie zamknął go, to służe pomoca na tyle, na ile będę mógł
    Może ktoś się dołączy i będziemy mogli sobie współnie pomgać?
    Pozdrawiam i czekam na odzew

D7100+N 18-105; S10-20; S17-50 2,8; N50 1.8G+BENRO A1695F
    Kilka moich zdjęc i jeszcze kilka

Domyślnie

Ja się bardzo chętnie dołącze, bo dla mnie Tatry to jedno z nielicznych miejsc gdzie mnie w kraju ciągnie połazić i po fotografować. Chętnie podejmę dyskusję i służę pomocą, choć są na pewno lepsi w znajomości gór wśród nas, więc warto aby się tu ujawnili
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

no i super, juz nas dwóch jest, może wiecej się ludzi dołączy, bo fajnie by było, jak by temat się rozwinął i nie koniecznie tylko o tatrach, bo przecież mamy wiele innych pięknych gór
    a tak na początek, żeby było o czym mówić;D
    Czy miał ktoś do czynienia z wkładkami żelowymi do butów, bo za każdym razem jak schodze do moka i musze wracać asfaltem, to mam ochotę moje buciory wyrzucić.
    Pomyslałem, że może nie byłby to głupi pomysł zakupić takie, czy ktoś już to testował?
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2013 o 23:09 Powód: pis. ("doczynienia")

Domyślnie

Czemu to ma służyć? Jest sporo miejsc poświęconych wyłącznie turystyce górskiej, w sumie można też pogadać o tym jakie skarpety pasują do klapek kubota.
    Poza tym zaczynasz o jakichś szlakach, wyprawach a w końcu pytasz o jakiś fajans w postaci wkładek do butów...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 31-07-2013 o 23:09 Powód: pis. ("jakiś")
    Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał

Domyślnie

Dlatego Zakopane widuję dwa razy: gdy przyjeżdżam i wyjeżdżam. Resztę czasu spędzam na szlaku lub w schroniskach :P
    Pozdrawiam, Dariusz Kucharski
    | DA | WWW | Blog |
    D800 D300s | N14-24G N24-70G N70-300VR T150-600 N60D N85PC N105D Trioplan100 Takumar28 Σ10-20mkI T17-50mkI | SB-900x2 Manfrotto 055xprob 322RC2 +duperele

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Onsajt Zobacz posta
    Czemu to ma służyć? Jest sporo miejsc poświęconych wyłącznie turystyce górskiej, w sumie można też pogadać o tym jakie skarpety pasują do klapek kubota.
    Poza tym zaczynasz o jakichś szlakach, wyprawach a w końcu pytasz o jakiś fajans w postaci wkładek do butów...
    hm... myślę, że jak ktoś umie czytać ze zrozumieniem, to nie bedzie miał najmniejszego problemu zrozumieć czemu ten wątek ma służyć, no ale...
    Uważasz, że wkładka do butów to fajans i nie ma znaczeniach w górach? a że tak z ciekawości zapytam, byłeś na szlaku 10 godzin i wracałeś drogą od Moka do parkingu drogą asfaltową? no chyba że zjeżdzasz wozem, to wtedy rozumiem, że Cię to nie dotyczy.
    i juz tak na koniec, wiem że jest wiele miejsc o tematyce górskiej, ale równie dobrze można napisać ze są fora o muzyce, treningach itp. więc nie wiem, dlaczego i taki temat miałby tutaj przeszkadzać?
    Nie chcesz, nie pisz, ja Cię tutaj na siłę nie zmuszam do pisania, jak i pozostałych forumowiczów, ale może akurat ktoś bedzie potrzebował jakiejś porady lub informacji o takich wyprawach, wiec po co zaśmiecać forum, jak można by było zrobic to tutaj?
    Pozdrowiam

Domyślnie

Bajcy, jesteś z Nowego Sącza - w każdą stronę masz piękne góry.
    Kup mapę Beskidu Sądeckiego i ogień!
    No chyba, że to ma być wątek o górkach wyższych, ale tu chyba niewiele osób uprawia taką turystykę.
    (Na asfalt to lekkie buty sportowe - polecam Ecco z serii Biom)
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Bajcy, jesteś z Nowego Sącza - w każdą stronę masz piękne góry.
    Kup mapę Beskidu Sądeckiego i ogień!
    No chyba, że to ma być wątek o górkach wyższych, ale tu chyba niewiele osób uprawia taką turystykę.
    (Na asfalt to lekkie buty sportowe - polecam Ecco z serii Biom)
    Mapa jest i chęci do chodzenia po górach też są, ale myślałem że fajnie by było, jak byśmy mogli sobie pogadać tutaj o tematyce górskie, nie koniecznie tej najwyższej. Ostatnio nawet założyłem wątek o kościelcu i krzyżnem, była tam dość ciekawa dyskusja, to dlaczego nie można by było podyskutować o innych szlakach w jednym wątku?
    Ale jak to nie jest trafiony pomysł, to prosze moderatorów o usunięcie tematu.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Pomysł trafiony. Sporo ludzi chce ganiać po Tatrach albo Bieszczadach nie wiedząc, że w Polsce jest sporo ślicznych i nie tak ludnych miejsc.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Strona 1 z 41 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów