Close

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 61

Wątek: Aorta #08

Ahmed The Dead Terrorist Awatar WojtehP
    Miasto
    Mauretania

Domyślnie

jeśli to Cię zniechęciło - to wybacz moją gafę ... mam nadzieję że jeśli będzie tylko po polsku wpis - to przeczytasz ?? - i kupisz jeden ??

jeszcze raz przepraszam - następny raz już tylko będzie po polsku

Domyślnie

Wojtku, robisz mi łaskę, że chcesz mi coś sprzedać?

Domyślnie

Jeśli chodzi o mnie, to Aptekarz ma rację. Choć na miejscu Maria (czyli w obronie własnej) sam czepiłbym się jego podpisu i przydomku, bom złośliwy.
    Jednak Twoja "zachęta", Nowy, również we mnie wzbudziła niesmak. Tym bardziej, że na ten temat była już mowa niejednokrotnie - praktycznie od albumu AO.
    Panowie, nie chcecie być chyba postrzegani jako "sadzący się" za wszelką cenę?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Zacheta in inglisz oczywiscie ze byla niepotrzebna
    Wynikala jedynie z tego ze wojtek len z automatu wstawil tu to info tuz po wrzuceniu na japonskie forum foto a przez wstawieniem na liczne portale foto z ameryki poludniowej

Niemniej powtorze ze jak dla mnie to błahostka ktora nie powinna w ogóle byc tu poruszana a tradycyjnie urasta do roli problemu - czytac nie czytac z tego powodu
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 29-07-2013 o 13:43 Powód: "blachostka", "wogole"
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    wojtek len
    Pomieszałeś dwie bajki: "Jak Wojtek został strażakiem" i "Jak to ze lnem było".
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ranbir kapoor Zobacz posta
    Niemniej powtorze ze jak dla mnie to błahostka ktora nie powinna w ogóle byc tu poruszana a tradycyjnie urasta do roli problemu - czytac nie czytac z tego powodu
    Upał jest okrutny.
    Ostatnio edytowane przez FHR ; 29-07-2013 o 13:43 Powód: edycja cytatu ("blachostka", "wogole")
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Upał jest okrutny.
    u mnie jest 22,1*C.

Domyślnie

Też jesteś okrutny.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Wszyscy są okrutni, także dla siebie - np. ja opalałem się dziś ponad 1,5 h... Dobrze, że choć klima działa.

Ale wrócił-wszy (FHR, prosimy nie regulować odbiorników) do czytania... Jakie czytanie? Trzeba tak poczytać, aby pokontemplować i podelektować się.
    Tradycyjnie (ulubione ostatnio słowo Maria) zarezerwowałem na to czas w ostatnim dniu miesiąca, bo wtedy wychodzą Aorty.
    A tu co? Na dwa dni przed terminem? Fallstart!

I coście, redachtory zatracone, narobiły? Przecież wiecie, jak bardzo napięty mam harmonogram, jak pęka w szwach mój karnecik.
    Odczyty, pogadanki, monologi, wystawy, wernisaże, autografy - nie mam teraz czasu na Aortę...

Shame on you! (specjalnie po angielsku, może bardziej dotrze).
    Snoblesse oblige:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    mój karnecik.
    Perhaps You mean 'kajecik' instead of 'karnecik'.

A Wojtka o ten wstep w ogole bym się nie czepial. I moze nie tradycyjnie, ale zgadzam się z Mariem, ze nie ma sensu, aby jezyk zapowiedzi rosl do rangi problemu czytac / nie czytac (choc ja, to glownie ogladam).

Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów