W końcu ktoś coś o naszych szeptuchach...
Konkurencja (NG) tylko o szamanach, druidach i innych zagranicznych fanaberiach nadaje.
Homeland też bardzo dobre.
Szukaj
W końcu ktoś coś o naszych szeptuchach...
Konkurencja (NG) tylko o szamanach, druidach i innych zagranicznych fanaberiach nadaje.
Homeland też bardzo dobre.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
NG nasza konkurencja. Dzieki Tomku
Widze ze Szeptuchy i Homeland robi furore. Sa bardzo dobre, ale co z pozostalymi materialami? Byla opinia, ze Palestyna bardzo dobra i ze Korea moglaby byc obszerniejsza.
Chetnie poslucham
I nie wiem, czy zauwazyliscie na naszej www pojawilo sie cos nowego (oprocz READ i DOWNLOAD)![]()
A printy będzie można zamówić też archiwalne? Super opcja z tym drukiem.
Co do Korei - wersja Golinelliego lepsza, zdecydowanie. Choć trochę odstaje od robiących furorę materiałów. Pewnie kwestią była trudność fotografowania w tym miejscu (Korei).
Palestyna dobra, ale Whispers i Homeland zdystansowały resztę materiałów o dwie długości.
Kompletnie za to nie trafił do mnie materiał o Gruzji - albo ja za głupi jestem i czegoś nie rozumiem, albo autor nie miał pomysłu na temat przewodni, stąd też reportaż taki mocno przypadkowy się zdaje..
co osoba to odmienne gusta i bardzo dobrze
dla mnie np material o gruzji nie jest stricte reportażem ale zestawem pojedynczych przepieknych, iscie klasycznych zdjec wyjetych zywcem z lat minionych
Morelesa od dawna bardzo lubie i wielka przyjemnosc sprawila mi edycja jego nowego reportażu
set Krystiana to pelna swietnych kadrow dobrze opowiedziana historia
i tak mozna wyliczac...
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 30-07-2013 o 11:07 Powód: orto! ("reportarzem")
Road to Manila
Co do drukow archiwalnych, to na chwile obecna odpowiedz brzmi: nie. Dwa powody sa tego: poprzednie numery byly skladane stricte jako publikacja pdf i druk probny Aorty 7 pokazal, ze niektore zdjecia traca na jakosci na papierze. Po drugie, to druk wymaga zgody kazdego autora w numerze, a z tym jest roznie![]()
Whisperers bardzo dobre ale dla mnie najlepsze to The compassion to Africa.
Fuji : X-T1 , X-PRO1 + różne szkła
No proszę jak to punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Jakiś czas temu WojtehP pomstował na rzekomo zbyt nachalną obróbkę zdjęcia które wygrało WPP. W Aorcie znacznie bardziej pojechane obróbkowo zdjęcia są już ok...
co innego WPP jako konkurs, a co innego materiały w magazynie fotograficznym - jest wg. mnie mała subtelna różnica![]()
Zamówiłem sobie wersję papierową w twardej oprawie.
Raz, że dobre materiały, dwa pierwszy numer gdzie jestem w redakcji.![]()
Jak przyślą, to podzielę się wrażeniami.
zapraszamy do nabywania magazynu nawet przez osoby, które nie są w redakcji .... naszym celem było stworzenie magazynu, który można kupić jako "album fotograficzny" wydawany cyklicznie ..
Skontaktuj się z nami