Szukaj
Bardzo proszę zaznajomić się ze sposobem zamieszczania zdjęć. Temat naprawiłem, zdublowane, błędne wątki usunąłem.
Powodzenia na Forum i szerokiej drogi!![]()
Pozdrawiam, Kuba
Fajna plastyka, przyjemna obróbka i świetna modelina. Ale w/g mnie kadrowanie leży. Ucinasz wszystko co się da. Najbardziej szkoda pod tym względem nr. 3 - stopa i dłoń. To byłoby fajne zdjęcie, gdybyś inaczej wykadrował, a modelkę najlepiej ustawił plecami do barierek.
D700+Grip
N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700
D5200+18-55
DziękiMoże ktoś jeszcze coś się wypowie
![]()
1. ścięta, reszta ładnie.
2. jw.
3. jw. (najlepsza).
4. krzywo.
5. ścięta.
6. jw.
"Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że spotykasz ich na każdym kroku."
1. Podoba się
2. Jakoś dziwnie cięte, zbyt centralnie, pokusiłbym się tu o ciaśniejszy kadr
3. Obcięta stopa i dłoń, a światełko bardzo przyjemne, szkoda.
4. kadrowanie niezbyt mi pasuje, ciaśniej i wiekszy przechył i IMO będzie ok
5. Złe ułożenie modelki, buzia bardziej do góry, przerysowanie zostanie (bo to zapewne zamierzone), ale modelka wyjdzie korzystniej
6. Przerysowanie i eksponowanie profilu modelki stawia ją w niekorzystnym świetle. Nos wygląda potężnie i dominuje nad zdjęciem.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Czasem za ciasno, czasem za blisko i przez to zbyt dużo przerysowań (np. 5. i bonus są tego doskonałym przykładem). Poza tym nieszczęsna 3. z poucinanymi kończynami...
P.S. 1. mi najbardziej przypadła do gustu ale szkoda, że nie usunąłeś z oka żyłki.
Nikon
Skontaktuj się z nami