Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: GO PRO hero 3

Domyślnie GO PRO hero 3

Witajcie! Ostatnio znajomi fotografowie zakupili ten aparat/kamerę razem z obudową podwodną i strasznie im pozazdrościłam tego typu możliwości. Cena nie jest zabójcza, ale czy ktoś dlużej użytkował ten sprzet i mógłby coś więcej powiedzieć na temat jakości i czy warto, jak wygląda jakość nagrywania w porównaniu z lustrzankami itp. Byłabym wdzięczna za jakieś opinie.

Domyślnie

Ja używam
    Wprawdzie mam go pro hd i go pro hero 2
    Jestem mega zadowolony z nich i nagrywam nimi cały czas Przykłady można zobaczyć u mnie na stronie w dziele video

Domyślnie

Mam GP3 Black. Co chcesz wiedziec?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Mam GP3 Black. Co chcesz wiedziec?
    Cytat Zamieszczone przez sebah Zobacz posta
    Mega zadowolony. co chcialbys wiedziec?
    Podpowiem wam
    "mógłby coś więcej powiedzieć na temat jakości i czy warto, jak wygląda jakość nagrywania w porównaniu z lustrzankami itp."

I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Oszczędny w słowach Awatar Koszmar
    Miasto
    Olsztyn/Zatorze

Domyślnie

Jedyny minus GO prosach... to to, że jak dasz mikrofon zewnętrzny... już nie jest taka wodoszczelna
    Nie wiem jak z trójką... ale moja dwójka tak skończyła swój żywot :]
    / Nikon d40x / Nikkor 18-55mm ED(KIT) / nikkor 35mm 1.8G / Tamron 24mm f2.5 Adaptall 2 - Zaginą w akcjii za oceanem.. ;(

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Podpowiem wam
    "mógłby coś więcej powiedzieć na temat jakości i czy warto, jak wygląda jakość nagrywania w porównaniu z lustrzankami itp."
    Warto/nie warto - wszystko zależy od przeznaczenia. Krótko żyjąca bateria, brak ekranu (gdyby nie wifi + android, to oddałbym ją), potrafi się zawiesić (pisałem o tym, ale po ostatnim upgrade softu /o dziwno ukrytym gdzieś na stronie/ już nie jest tak kapryśna). Z drugiej strony mega frajda i uczucie, że możesz ustawić ją wszędzie, nawet pod wodą i nic się nie stanie. Niepowtarzalne ujęcia gwarantowane. Bardzo ważną zaletą jest masa osprzętu (pozdrawiam tu chwalących kamerkę Sony. Brak uchwytów no i ciekawe jak ustawią ją na klatce piersiowej).
    Nie mogę się już doczekać, jak kupię ten helikopter: http://allegro.pl/quadrocopter-dji-p...390038995.html

Domyślnie

Warto dodać, że nie są bezawaryjne - dużo ma jakąś wadę która sprawia, że jak światło padnie w odpowiedni sposób na sensor to ... psuje się. Znajomy właśnie naprawia na gwarancji z tego powodu, ponoć dość częsta przypadłość.

Domyślnie

Jako zamiennik Go Pro kupiłem na znanym serwisie aukcyjnym Kodaka Playsport, jest ekranik, dłużej trzymająca bateria. Minus niekoniecznie fortunny kształt kamery, przez to giba się trochę na uchwytach
    Suzuki SV 650N

Domyślnie

A jakość? Ma 120fps przy 720 i 240fps przy 480? Przeciez to jest wlasnie zaleta GP3 Black, a nie niska cena. Zamiast 70-200 2,8 mozesz przeciez kupic 70-300 4.5/5.6. Zobacz, ma nawet 100mm wiecej.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów