Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: GO PRO hero 3

Domyślnie

Ja tylko dodam, że jak kupować 3 to tylko black. W zestawie jest od razu pilot a w white i silver nie ma. Pilot 200-300 PLN kosztuje . No i jakość, black ostrzejsza, piszą, że 2x jak by to nie było subiektywne. Opis na silver jest aspherical lens a na black aspherical glass lens. I zgadzam się z kolegą, słabo bateria trzyma, zawiesza się. Warto dokupić wyświetlacz na tył IMHO.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Lepiej już BatteryPack i miec przy sobie telefon z androidem. Co z tego, że masz LCDback, skoro przywiesisz za koszem, na szybie, na głowie a i tak nie zobaczysz, czy masz dobre ustawienie kamery.

Domyślnie

3 Black ma inną wersję matrycy od pozostałych - daje lepszą jakość i parametry.

Domyślnie

achh ten wyświetlacz na początku w ogóle o tym nie wiedziałam! Ale można coś dokupić? AMI, co gdzie i ile kosztuje? A jak ktoś nie ma i nie będzie mieć telefonu z androidem? Słabo bateria trzyma to znaczy ile? To co polecacie mimo tych minusów?

Domyślnie

Bateria max 1.5h (tak!), z BatteryPack 2.5h (za ok. 150 zł). Uchwyty na allegro lub w oficjalnych sklepach. Ja zamienników nie kupowałem, choć później zobaczyłem że są fajne zestawy. Lepiej miec telefon z androidem, bo jak ustawisz te kamerę? Z drugiej strony, wszystko zalezy od przeznaczenia. Moze nie bedziesz tego potrzebowac. Wez pod uwagę, ze funkcjonalnie w stosunku do zwyklych kamer, ta jest bardzo ograniczona, bo do specyficznych zastosowac.
    Ja powiem tak: albo kup GP3 Black albo cos innej firmy, zamiast Silver lub White, bo sie nie oplaca. Silver i White to sciema i tak naprawde GP2 + marketing.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie GoPro Hero 3+

Domyślnie

Widziałem i trochę się wkurzyłem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Widziałem i trochę się wkurzyłem
    te "30% longer battery life" denerwuje najbardziej :/
    D7000

Domyślnie

no I ciekawe czy nie bedzie sie wieszac, to jest nawet bardziej denerwujace niz slaba bateria.

Domyślnie

Ale po ostatnim update softu GP już się praktycznie nie wiesza.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów