Szukaj
D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
Grecja2013
klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział
Przeczytajcie wpis Gadżeciarza - dla odmiany mądry głos w dyskusji. Post numer 7030.
Widzę, że Robkar73 za swoje wpisy dostał bana... Czyli jednak nie miał racji...
Ostatnio edytowane przez Alcatraz ; 28-06-2013 o 22:23
Miśki, po raz ostatni ktoś czyści ten wątek. Kolejny OT i kłótnia, kończy się zamknięciem wątku i karteczkami. Do kosza poszło już kilkaset postów, naprawdę mamy ważniejsze rzeczy na głowie niż ten wątek, notoryczne raporty o wycieczkach osobistych, kopaninę i czyszczenie tematu z waszych wojenek. Przemyślcie to.
Alcatraz, wcześniej poniższym postem
nawet nie zadajesz sobie choć odrobiny trudu, aby zweryfikować pozytywne opinie WŁAŚCICIELI D7000, czyli GonzoG, TOP67, galaza, nyny1, GrAn, falko29, przemek_83, megasnajper, IcyMan, Ebeb, KwaK410, Kali_69, Sabvel, flyski, krokodyl-lodz, Star Dust, Meka, tygrysex, holek331, raf1313, easy raider, A_S_T_O_R, vega30, Emhyrion, simon188, Misiek612, JohnyBeGoode, dario34, sloowik, panoramix, qualin, marekwwwww, gadzeciarz, soja, Mario__S, Chogori, warp75, Bartekolo, marsell, zaden, silver surfer, Madero, Yanluk, 61gaw, mindgame, 88y, tomek..., Grey, zbaracki, olkuszanin, robkar73, raf1313 - to były nicki wyszukane na forum przez tylko 3 minuty.
Niezadowoleni WŁAŚCICIELE, którzy w jakiś sposób pokazali problem to Fatman, pepe2k, radius_bo, zbyszekD7000 i josephebeloki. Może dojdzie z dwóch lub trzech. Więcej osób nie zauważyłem.
Było też kilka założonych tematów przez osoby, które myślały przez ten wątek, że mają problem ze swoim korpusem. Po prośbie, aby pokazały co jest nie tak poprzez dodanie fotki okazywało się np, że czasy są strasznie długie a fotki z ręki lub poruszającego się obiektu.
Dla mnie szczególnie ważne są opinie dwóch pierwszych osób wymienionych przeze mnie w tym poście - osób, które cenię za dużą wiedzę oraz ogromny wkład merytoryczny w forum.
Generalnie nie powinna mnie już obchodzić opinia o tym body, gdyż zmieniłem go na D600, bynajmniej nie ze względu na źle działający AF. Irytujące jest jednak dla mnie bicie piany i powielanie zasłyszanych bądź przeczytanych opinii przez użytkowników, którzy nie mieli go przez choćby krótki okres.
Strasznie wszystko przeinaczasz. Ledwo udało się zebrać 10 osób. Jedna z nich z tego co pamiętam miała problem z body po upadku. Czy reszta miała tak naprawdę niesprawny AF - tego nie wiemy, jednak wypowiedziała się osoba posiadająca puszkę z tej "akcji", jest sprawna, mimo iż serwis nie dokonał zmian. Ciekawe ilu z tej pozostałej 8 (9-1 za ten po upadku) faktycznie miało problem, a nie poszła za ciosem nie potrafiąc nawet sprawdzić, czy faktycznie coś jest nie tak.
Skąd informacje, że nie wszyscy niezadowoleni nie chcieli uczestniczyć w akcji i załatwiali to na własną rękę? Ilu ich było?
Skoro wiesz ilu podziel się z nami informacją.
Ja nie za bardzo rozumiem, co chcą udowodnić osoby nigdy nie posiadające D7000. Dałeś do zrozumienia, że byłeś jego posiadaczem. Pokaż jakie były z nim problemy.
//edit
Podczas gdy pisałem ten post swider słusznie tutaj posprzątał. Nie raz prosiłem, aby trzymać się tematu oraz powstrzymać się od osobistych wycieczek. Ja mam jednak małą prośbę - wyjaśnijmy to raz w jednym temacie.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 29-06-2013 o 01:09
z pozdrowieniami - KrzysiekNikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E
Czemu posty są kasowane?? Bo wyszło, że narzekają na D7000 Ci którzy go nigdy nie mieli?? Może moje posty naruszyły jakiś punkt regulaminu??
Zacznij pisać na temat, a nie będziesz miał takich pytań. Proste. Piszemy o sprzęcie, a nie o innych rozmówcach.
Krzysztof Paszkiewicz
@MstrG i ekonet - Amen. I proponuje czyścić ten wątek bez skrupułów, bo jeżeli ma to być źródło wiedzy dla potencjalnych nabywców tej puchy, to chyba nikt jej nie kupi. Najlepiej opisał tą puchę gadzeciarz, i wolałbym więcej opinii użytkowników oraz zdjęć niż kłótni osób nie posiadających tego aparatu.
Skontaktuj się z nami