Close

Strona 703 z 705 PierwszyPierwszy ... 203603653693701702703704705 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 7 021 do 7 030 z 7042

Domyślnie

Tylko w jednej ankiecie 40% serwisowało swoje body a w drugiej 30% miało problemy z AF. Własnie o tym piszą normalini użytkownicy!!! Nikt nie napisał, że większość D7000 ma problemy, tylko że takie problemy występuja !!! Potwierdzają to ankiety więc nie wiem o co Waszej Garstce fanatyków chodzi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RigorMortis Zobacz posta
    Bicie piany przez 700 stron, jak ktoś kupił i mu nieostrzy, to niech walnie se puchę z liścia jak Fatman. A ten co nie kupił i uważa, że nieostrzy niech walnie baranka w ścianę.
    Po cichu przyłączam sie do wypowiedzi ale nie moge za dużo napisać bo dostałem reprymende.

Domyślnie

cytują ankiety tylko interpretują na swój użytek
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

No a jak Ty interpretujesz Zbyszku te ankiety? Tak jak ja czy tak jak koledzy "zrzeszeni" ???

Brodson
    Gość

Domyślnie

można dużo ględzić, bez sensu na temat jakości aparatu. ale najlepszym wyznacznikiem tej jakości są zdjęcia jakie da się tym aparatem zrobić.

Domyślnie

Nie mam zamiaru Ciebie atakować, zachowaj spokój.
    Zwróć uwagę na Twój sposób dyskutowania.

Cytat Zamieszczone przez Alcatraz Zobacz posta

Nie bardzo rozumiem co chcą udowodnić ludzie którzy mają w pełni sprawne D7000 - powinni robić zdjęcia i nie zawracać sobie głowy dyskusjami, prawda?
    Czyli według Twojego toku rozumowania powinni siedzieć cicho, tak? Również można postawić pytanie odwrotnie: "Nie bardzo rozumiem co chcą udowodnić ludzie którzy nie mają D7000 - nie powinni zawracać sobie głowy dyskusjami, prawda?"

Cytat Zamieszczone przez Alcatraz Zobacz posta
    Panowie epoki wam się pomerdały, to już nie lata panowania jednej słusznej Partii, dziś każdy może powiedzieć swoje zdanie i nic na to nie poradzicie
    Biorąc pod uwagę powyższe, zy aby na pewno każdy może....

Domyślnie

Napisałem wcześniej, z zacytowanej ankiety wynika że problemy z AF miało 37% a nie miało 67% , czyli coś sporo jak na takie bezproblemowe body
    Zwłaszcza że wielu nie potrafi tego sprawdzić.
    Ostatnio edytowane przez zbyszekD7000 ; 28-06-2013 o 21:53
    D7000 |N18-105|N28-70|N70-210|N10-24|S17-50|SB26x2|SB910| |Soligor2x|Jupiter200|Helios44M5|
    Grecja2013
    klik 1) Zabawa w RAW'ki - weź udział
    klik 2) Zabawa "zadania tematyczne" - weź udział

Domyślnie

Tak każdy może czy tego chcesz czy nie ale nie o tym rozmawiamy. Śmieszy mnie to zaklinanie rzeczywistości - z ankiet wynika, że 30% miało problemy z AF a 40% serwisowało body. Natomiast osoba która cytuje te ankiety zaprzecza ich wynikom twierdząc, ze mówią coś innego...!!?? A odpowiadając na Twoje pytania - nie, nie muszą siedzeć cicho ale niech nie opowiadają głupot, jednocześnie chamsko atakując innych. Nikt nie napisał, ze wszystkie D7000 są do niczego. Sam piszę 100 raz, że to fajne i wartościowe body. Zwracam tylko uwagę na problemy, które występują / występowały - na co rzuca się na mnie dwóch czy tzrech gości i wmawia, że jestem apajacem, idiotą i tzreba mi przypie...ć korpusem D7000. To ma być normalne? A jak powołuję się m.in. na ankiety, to nadal wszyscy próbują szydzić mimo, że te ankiety tylko potwierdzają to co napisałem wcześniej!) No przecież to nienormalne !!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zbyszekD7000 Zobacz posta

A cytowana ankieta pokazuje jasno na pytanie czy miałeś próblemy z AF że 67% nie miało a 37% miało to chyba jednak sporo zważywszy że duży procent posiadaczy nie potrafi sprawdzić poprawności AF i mogą być nieświadomi problemu.
    Oraz pokazuje, że w tych 37%, znajdują się sprawne body, nieprawdaż Zbyszku????

Domyślnie

Och nieszczęsny Nikon D 7000 -no prawie
    Mój pracował więcej jak rok po prostu idealnie a zachwyt nim w porównaniu do D90 był w pełni uzasadniony.
    wszystko zmieniło się jednego dnia,po prostu nie wyostrzał zdjęć.
    Trzy wizyty w serwisie plus Akcja Serwisowa.
    Nie wiem co jak zadziałało ale odpukać do dziś daje radę .
    Tyle że to, co niestety podkreślałem już wiele razy-żadnemu zdjęciu nie ufam i staram się je bardzo mocno kontrolować w trakcie " sesji ".
    Czy polecił bym komuś na dzień dzisiejszy Nikona D 7000 -hmmm -strasznie trudne pytanie!
    (amatorowi chyba nie ,zawodowcowi w żadnym wypadku,entuzjaście fotografii jak najbardziej )

AF-S bardzo dobrze
    AF -C duży problem przy szybkich obiektach
    Ostatnio edytowane przez gadzeciarz ; 28-06-2013 o 22:20
    -"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-

Strona 703 z 705 PierwszyPierwszy ... 203603653693701702703704705 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów