Ja, nie od dziś, bardzo lubię Twoje fotografie, nawet te "nieudane".![]()
Szukaj
Ja, nie od dziś, bardzo lubię Twoje fotografie, nawet te "nieudane".![]()
przecież teraz taka moda. Każdy repo ślubny oraz plener musi zawierać zdjęcie obciętych głów, obciętych nóg, ewentualnie wyciętego tułowia bez głowy i nóg
Nie rozumiem ani tej mody, ani tego, że zdjęcie uwalonych butów na uwalonych deskach musiało znaleźć się w kilkunastozdjęciowej reprezentacji całego reportażu. Ale autor nie spróbuje się nad tym zastanowić, tylko będzie się upierał, że młodzi wybrali jego, bo na podstawie obejrzanych albumów i prezentacji doszli do wniosku, że buty w błocie na deskach w błocie to jest to, czego pragną
A pozostałe zdjęcia są fajne, przyjemny klimat.
Nie rozumie co zlego jest w byciu modnym? (Twoje stwierdzenie, ja sprecyzowalbym to jakos styl w modzie, bo mody sa rozne jak widac) czy ty sie ubierasz jak Twoi dziadkowie, czy chodzisz w fryzurze sprzed kilkunastu lat? Jesli nosisz sie na czasie, to myslisz, ze powinno sie to ganic ?
Ja sie zastanawiam czesto, rozmawiam, ale dochodze do prostych wnioskow, to jest moje utrzymanie wiec prezentuje i wykonuje zdjecia, ktore w/g mnie moge sprzedac.
Tak dokladnie jak mowisz, to sa glowne wyznaczniki dla ktorych ja bym wybral fotografa, najpierw budzet i potem szukam(jakie albumy, branding etc ) Czyli w/g Ciebie skoro watpisz w powod wyboru mnie na ich fotografa co nimi kierowalo? (myslisz , ze zdjecie z detalem sukni (uwalonymi deskami) spowoduje ich frustracje, jakies niezadowolenie, ze beda zli na siebie, ze zdecydowali sie wlasnie na mnie?
Ostatnio edytowane przez SligoDarek ; 23-06-2013 o 00:56
Fejsbuk Darek Novak
Uwalone buty na uwalonych deskachJakby napisac uwalone buty na uwalonych deskach w tytule, to grzmiec by zaczeli.... Ostrosc ci poleciala na sukienke, rozmyte te deski, ze ledwo mozna poznac , ze to deska
tak by bylo
![]()
Fejsbuk Darek Novak
Dzieki Andrzej.nie wstydze sie
ale nie chce sie dzielic.
Fejsbuk Darek Novak
Rzeczywiscie ciezko mi zrozumiec o co Ci....![]()
Fejsbuk Darek Novak
Pisze amator co widzi to się nie przejmować
Plener jak dla mnie tragiczny => płasko jak nie wiadomo co.
Zaczne od dobrego:
7 => WYPAS , coś pięknego
Minusy:
1 traktuje jako testowanie aparatu...
9 dołu brak
10 => jak już robisz takie porównania to postaw ich w tym samym miejscu
11 ale gościu jak manekin, sztuczne to
12 => zapytaj się młodej czy się ona sobie podoba na tym zdjęciu :0
"Nikon"
Dzieki,
- nie jest moze jakis super ale nie przesadzaj , ze tragicznyPlener jak dla mnie tragiczny![]()
Fejsbuk Darek Novak
Skontaktuj się z nami