Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Domyślnie

Ja, nie od dziś, bardzo lubię Twoje fotografie, nawet te "nieudane".

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lassar Zobacz posta
    Nie jestem fotografem slubnym, nie znam sie, ale odniose sie do 10a - powaznie ta pani chciala miec zdjecie uwalonych blotem desek i upierdzielonych butow? Serio pytam.
    przecież teraz taka moda. Każdy repo ślubny oraz plener musi zawierać zdjęcie obciętych głów, obciętych nóg, ewentualnie wyciętego tułowia bez głowy i nóg
    Nie rozumiem ani tej mody, ani tego, że zdjęcie uwalonych butów na uwalonych deskach musiało znaleźć się w kilkunastozdjęciowej reprezentacji całego reportażu. Ale autor nie spróbuje się nad tym zastanowić, tylko będzie się upierał, że młodzi wybrali jego, bo na podstawie obejrzanych albumów i prezentacji doszli do wniosku, że buty w błocie na deskach w błocie to jest to, czego pragną

A pozostałe zdjęcia są fajne, przyjemny klimat.

Domyślnie

Nie rozumie co zlego jest w byciu modnym? (Twoje stwierdzenie, ja sprecyzowalbym to jakos styl w modzie, bo mody sa rozne jak widac) czy ty sie ubierasz jak Twoi dziadkowie, czy chodzisz w fryzurze sprzed kilkunastu lat? Jesli nosisz sie na czasie, to myslisz, ze powinno sie to ganic ?
    Ja sie zastanawiam czesto, rozmawiam, ale dochodze do prostych wnioskow, to jest moje utrzymanie wiec prezentuje i wykonuje zdjecia, ktore w/g mnie moge sprzedac.
    Tak dokladnie jak mowisz, to sa glowne wyznaczniki dla ktorych ja bym wybral fotografa, najpierw budzet i potem szukam(jakie albumy, branding etc ) Czyli w/g Ciebie skoro watpisz w powod wyboru mnie na ich fotografa co nimi kierowalo? (myslisz , ze zdjecie z detalem sukni (uwalonymi deskami) spowoduje ich frustracje, jakies niezadowolenie, ze beda zli na siebie, ze zdecydowali sie wlasnie na mnie?
    Ostatnio edytowane przez SligoDarek ; 23-06-2013 o 00:56
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Uwalone buty na uwalonych deskach Jakby napisac uwalone buty na uwalonych deskach w tytule, to grzmiec by zaczeli.... Ostrosc ci poleciala na sukienke, rozmyte te deski, ze ledwo mozna poznac , ze to deska tak by bylo
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SligoDarek Zobacz posta
    obiektywy: 28,50,85. Hmm co do obrobki to jakis tam z czasem wypracowany preset, ktory i tak trzeba zmieniac zaleznie od warunkow.Ciezko mi go opisac
    Zdjęcia 7, 9 i 13 bardzo fajne zrobione i... obrobione. Mam nadzieję, że podzielisz się tajemnicą obróbki tych zdjęć bo są bardzo ciekawe. Jak się wstydzisz na forum (publicznie) to wal na PW
    Nikon

Domyślnie

Dzieki Andrzej. nie wstydze sie ale nie chce sie dzielic.
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SligoDarek Zobacz posta
    Nie rozumie co zlego jest w byciu modnym? (Twoje stwierdzenie, ja sprecyzowalbym to jakos styl w modzie, bo mody sa rozne jak widac) czy ty sie ubierasz jak Twoi dziadkowie, czy chodzisz w fryzurze sprzed kilkunastu lat? Jesli nosisz sie na czasie, to myslisz, ze powinno sie to ganic ?
    Ja sie zastanawiam czesto, rozmawiam, ale dochodze do prostych wnioskow, to jest moje utrzymanie wiec prezentuje i wykonuje zdjecia, ktore w/g mnie moge sprzedac.
    Tak dokladnie jak mowisz, to sa glowne wyznaczniki dla ktorych ja bym wybral fotografa, najpierw budzet i potem szukam(jakie albumy, branding etc ) Czyli w/g Ciebie skoro watpisz w powod wyboru mnie na ich fotografa co nimi kierowalo? (myslisz , ze zdjecie z detalem sukni (uwalonymi deskami) spowoduje ich frustracje, jakies niezadowolenie, ze beda zli na siebie, ze zdecydowali sie wlasnie na mnie?
    Jako argument za umieszczeniem tu tego zdjęcia podałeś fakt, że młodzi na podstawie takich zdjęć cię wybrali. Chyba nie rozumiesz nie tylko tego, co piszą inni, ale również tego, co piszesz sam.

Domyślnie

Rzeczywiscie ciezko mi zrozumiec o co Ci....
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Pisze amator co widzi to się nie przejmować

Plener jak dla mnie tragiczny => płasko jak nie wiadomo co.
    Zaczne od dobrego:
    7 => WYPAS , coś pięknego

Minusy:
    1 traktuje jako testowanie aparatu...
    9 dołu brak
    10 => jak już robisz takie porównania to postaw ich w tym samym miejscu
    11 ale gościu jak manekin, sztuczne to
    12 => zapytaj się młodej czy się ona sobie podoba na tym zdjęciu :0
    "Nikon"

Domyślnie

Dzieki,
    Plener jak dla mnie tragiczny