Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Slub Edel + Aaron

Przedstawiam wam bardzo mila pare. Slub na dalekiej polnocy Irlandii w miejscu z fajnym klimatem.
    Wstawiam kilka zdjec, ciezko ulozyc to w jakis reportaz przy tak ograniczonej ilosci, zapraszam na caly reportaz na mojego Ireland wedding photographer bloga.

1

2

3

4

4a

5

6

7

8

9

10

10a

11

12

13
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

Bardzo fajna całość na blogu

Domyślnie

Rama Twoja ?

Domyślnie

Dzieki. NIe ale bede organizowal chyba sobie taka.Plastikowa, lekka, skladana
    Fejsbuk Darek Novak

Domyślnie

No no, jest dobrze, wiecej konsekwencji w obróbce i kadrowaniu i będzie super!
    3,4, 4a, 6,7,8, 11, 13 bardzo podoba mi się obróbka. Zdradzisz nam szaraczkom coś? :P
    Można wiedzieć czy oprócz 28mm i 50mm coś jeszcze było użyte?

Właśnie sobie obejrzałem resztę na blogu i BARDZO podoba mi się Twoja obróbka. Nie wiem może w ostatnim secie eksperymentowałeś trochę ?
    Tak czy inaczej poprzeczkę ustawiasz wysoko
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-06-2013 o 09:09 Powód: łączymy, nie mnożymy.
    Sprzętowy onanizm prowadzi do twórczej impotencji

La
    Gość

Domyślnie

Nie jestem fotografem slubnym, nie znam sie, ale odniose sie do 10a - powaznie ta pani chciala miec zdjecie uwalonych blotem desek i upierdzielonych butow? Serio pytam.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-06-2013 o 09:10 Powód: Pani-----> pani

Oszczędny w słowach Awatar Krys86tian
    Miasto
    Paris | Będzin

Domyślnie

Gdybym się hajtał to mógłbym mieć takie zdjęcia! Gratulację.
    D40 | D7000 | N18-55 | T17-50 | N50 | N70-210 | SB-700

Domyślnie

Dzieki,
    obiektywy: 28,50,85. Hmm co do obrobki to jakis tam z czasem wypracowany preset, ktory i tak trzeba zmieniac zaleznie od warunkow.Ciezko mi go opisac
    CZesto lekko przeswietlane zdjecie, stad czasem biale niebo (dla niektorych przepal)
    Ubrudzone piaskiem deski i buty? Nie wiem czy chciala, nie pytalem. Wydaje mi sie, ze to fotografujacy decyduje co bedzie na zdjeciu. Przypuszczam (mam taka nadzieje) ze jesli by nie chciala to by wynajela kogos innego. Wiesz, jesli to zdjecie bedzie wsrod innych 400-500 zdjec, to bedzie sie mialo chyba ok, to tez byl moment z ich slubu to, ze szli na plaze, ze jak to mowisz uwalila butyTo zdjecie mialo pokazywac detal sukni i byc niejako dopelnieniem kadru 10go. anizeli ublocone deski.
    Wiesz nie bylo czasu na czyszczenie, sesja w dniu slubu jak zwykle 20 min. i 3x zdazylo padac.
    Fejsbuk Darek Novak

La
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SligoDarek Zobacz posta
    Przypuszczam (mam taka nadzieje) ze jesli by nie chciala to by wynajela kogos innego.
    Nie wchodzac w polemike: po fakcie?

Zapytalem z ciekawosci jak wasze zdjecia odbieraja klienci - w sensie czy biara i sie nimi zachwycaja, czy jednak zdarzaja sie ludzie ktorzy patrza cokolwiek bardjziej krytycznym okiem?

Domyślnie

Nie po fakcie, nikt w ciemno nie wynajmuje fotografa na slub , widziala moje albumy, portfolio, publikacje i dlatego mnie wynajeli (tak przynajmniej powiedzieli)
    Nie rozumie dokladnie o co Ci chodzilo piszac "wasze"?
    Jesli chodzi o mnie, to przewaznie pisza milego maila, albo wysla jakas kartke, czasem zdarzy sie jakis mily prezent(dobra whisky Nie mialem do tej pory (procz takich co placic nie chca) jakiejs krytyki ze strony pary mlodej.
    Fejsbuk Darek Novak

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów