Szukaj
Pięknie wyważony kadr.
Odwzajemniamy pozdrowienia![]()
Dominik
Fujifilm X10 | D90 | S 10-20 | T 28-75 | N 70-300 VR | N 35 | Metz 58 AF1 | Metz 48 AF1 l Lensbaby
flickr
hmm a na FB wrzucasz![]()
świetne zdjęcie
Z8 | S 24 1.4 ART | 35+50+135 1.8 S | FTZ II | SB700
Było D90 | D7100 | 2 x D750 | Z6 II
Bardzo świeży chleb.
Nie ma się do czego czepić, wszystko ładnie, naturalnie i kolorowo.
No może poza tymi małymi garbkami (krzakami) po lewej stronie, ja bym je usunął
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Witaj. Dawno Cię tutaj nie było. A fot zacny - dobry kadr, światło i kolor. Podoba się
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Bardzo fajne Janku, ładny kadr i światełko
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Witaj, nigdy nie byłem i nadal nie jestem zwolennikiem upiększania natury na siłę, te małe garbki tam były , są elementem tego wycinka krajobrazu, nie zaburzają kompozycji, mz. nie mają też wpływu na estetykę kadru.
Gdybyś mi napisał np. o wystemplowaniu jakiegoś słupa, to na pewno bym się z Tobą zgodził.
Dziękuję za odwiedziny i komentarz, pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-06-2013 o 10:54 Powód: orto. ("występlowaniu")
jeżeli wystawiając zdjęcia słyszy się od "PRZYJAZNYCH CI LUDZI" o TWA, którzy jednoznacznie Ci sugerują ze dobrą opinię o wystawionej pracy zawdzięczasz tylko kolegom , to wybacz - a na moje foty zawsze zapraszam do galerii, są tam takie które moim zdaniem zasługują na ich pokazanie , choćby było tylko zdjęciami turystycznymi
Skontaktuj się z nami