Szukaj
Dla mnie jedynka. Świetny kadr, perspektywa, obróbka. Super, dla mnie najlepsza póki co ze wszystkich ujęć, które zrobiłeś w tym miejscu
Dwójkę już widziałem w kolorze, w tej wersji mi raczej nie podchodzi, a trójka też coś mi nie pasuje... Kolory OK, ale teraz mi kadr nie gra... Może bym zwęził do dość ciasnego poziomu z uwagi na ustawienie wraku, bo teraz mi nie pasuje kwadrat![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Jedyneczka super... Edi chyba jednak najlepiej prezentuje się w szerokościachTrójkę fajnie, że pokazałeś w ten sposób bo od tej strony jeszcze go nie widziałem.
D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /
Najlepiej zdecydowanie na jedynce. A rozmemłane niebo chybaby dodało jeszcze dynamiki, choc sam kadr mocno dynamiczny niewatpliwie.
Dwa i trzy to nuda i sztampaTylko jedynka. Kadr jest super ale brakuje mi tu pazura. Całość jest jakaś mdła. Tu troszkę niebo podkręcić, rzucić więcej czerni na pierwszy plan i gitarrrrra
![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Za całym towarzystwem, jedynka to jest to
Pozdrawiam Mirek
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
Nikon http://greg77.com/
Ja tam ogólnie jestem za kolorem,ale dwa pierwsze też bardzo dobre![]()
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Trójka ciekawa, z tej strony mało jest odsłon, więc można zobaczyć jak on tam dalej się prezentuje. Tylko niebo jakoś mi mniej podchodzi.
1 i 2 bardzo ładne kadry, konwersja, no i jakość super jest
Pozdrawiam! =]
Skontaktuj się z nami