Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Bad Eddie II

Domyślnie Bad Eddie II

Troche BW i kolor...

1.

2.

3.

Domyślnie

Dla mnie jedynka. Świetny kadr, perspektywa, obróbka. Super, dla mnie najlepsza póki co ze wszystkich ujęć, które zrobiłeś w tym miejscu

Dwójkę już widziałem w kolorze, w tej wersji mi raczej nie podchodzi, a trójka też coś mi nie pasuje... Kolory OK, ale teraz mi kadr nie gra... Może bym zwęził do dość ciasnego poziomu z uwagi na ustawienie wraku, bo teraz mi nie pasuje kwadrat
    Pozdrawiam/Best regards
    Sławomir Borysowski

Domyślnie

Ja też za jedynką. Ładnie poukładane.
    Fuji

Domyślnie

Jedyneczka super... Edi chyba jednak najlepiej prezentuje się w szerokościach Trójkę fajnie, że pokazałeś w ten sposób bo od tej strony jeszcze go nie widziałem.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

maniak666
    Gość

Domyślnie

Najlepiej zdecydowanie na jedynce. A rozmemłane niebo chybaby dodało jeszcze dynamiki, choc sam kadr mocno dynamiczny niewatpliwie.

Domyślnie

Dwa i trzy to nuda i sztampa Tylko jedynka. Kadr jest super ale brakuje mi tu pazura. Całość jest jakaś mdła. Tu troszkę niebo podkręcić, rzucić więcej czerni na pierwszy plan i gitarrrrra
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Za całym towarzystwem, jedynka to jest to
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Tylko jedynka. Kadr jest super ale brakuje mi tu pazura. Całość jest jakaś mdła. Tu troszkę niebo podkręcić, rzucić więcej czerni na pierwszy plan i gitarrrrra
    A widzisz u siebie widze to troszke bardziej kontrastowo, druga sprawa, ze kazdy lubi inaczej, robilem to ciemniej,a le ta wersja bardziej mi odpowiada ze wzgledu na szczegoly...

Domyślnie

Ja tam ogólnie jestem za kolorem,ale dwa pierwsze też bardzo dobre
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Trójka ciekawa, z tej strony mało jest odsłon, więc można zobaczyć jak on tam dalej się prezentuje. Tylko niebo jakoś mi mniej podchodzi.
    1 i 2 bardzo ładne kadry, konwersja, no i jakość super jest

Pozdrawiam! =]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów