Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: D200 - matryca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vuki Zobacz posta
    matryca mniej sie brudzi w D200 bo korpus jest uszczelniony
    ja po 8 miesiacach uzytkowania dopiero dzis zauwazylem 3 male paproszki i to przy przyslonie 22, ktorej sie nie uzywa
    Paprochy na matrycy to nie jest kwestia szczelności/nieszczelności body ale równiez obiektywów. Jak zarzucisz jakis obiektyw zmiennogniskowy z dobrym odkurzaczem np. 18-200 VR to zobaczysz jak ilośc pyłków zacznie wzrastać

Domyślnie

Andy koledzy niestety nie zrozumieli ironii.

Swoją drogą głupie pytanie to i odpowiedzi w stylu uszczelnione body nie łapie kurzu, albo łapie mniej.
    "czuję jak rodzi się moc"

moth_mg
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta
    Swoją drogą głupie pytanie to i odpowiedzi w stylu uszczelnione body nie łapie kurzu, albo łapie mniej.
    1. Kiedys slyszalam, ze nie ma glupich pytan
    2. Jesli nie masz nic do dodania w temacie, daruj sobie takie komentarze, bo nic do dyskusji nie wnosza. A z tego, co wiem, forum sluzy od zadawania pytan i dyskusji, dzielenia sie spostrzezeniami, nie obrazania siebie nawzajem.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez moth_mg Zobacz posta
    1. Kiedys slyszalam, ze nie ma glupich pytan
    a co ze słynnym pytaniem:
    "Czy jeśli stanę lewą nogą na lewej szynie, prawą nogą na prawej szynie, a rękami chwycę na druty to pojadę jak tramwaj?"

oraz nieśmiertelnym:
    "kupiłem Dxx i w środku lata mi jakaś śrubka, co mam robić?"
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    "kupiłem Dxx i w środku lata mi jakaś śrubka, co mam robić?"
    stanąć lewą nogą na lewej szynie, prawą na prawej i chwycić rękami za druty...
    "Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy

Domyślnie

Bugs... przesadziłeś a forum służy wszystkim a nie tylko smutnym i czekającym na czysto techniczne odpowiedzi...
    a apropos szyn to wiecie, że jak lewą nogę włożycie do wiadra z wrzątkiem, prawą nogę do wiadra z lodem to statystycznie jaja powinny być w temperaturze pokojowej ...
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów