Close

Strona 693 z 705 PierwszyPierwszy ... 193593643683691692693694695703 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 921 do 6 930 z 7042

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald6803 Zobacz posta
    PS
    To nie pisał Archibald 6803 (który nie ma d7k i się nie zna na fotografowaniu) tylko grzecznościowo jego kolega Adam C. który ma ten cudowny d7k od 11 m-cy , z czego 7 w serwisie (a robi zdjęcia regularnie ponad 25 lat i mniema ,że wie jak się to robi ).
    Pomijajac ten caly belkot z postu, to chyba ktos tu lamie regulamin (pkt 14) i ewidentnie o bananika sie prosi...
    Swoja droga jak przez te 25 lat nauczyl sie tyle by nie umiec samemu sie zalogowac i napisac posta, to strach sie bac co z aparatem umie robic

pozdro
    Trzy aparaty spod znaku N i "troche" szpeja do nich....

www.michalak24.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nyny1 Zobacz posta
    Pomijajac ten caly belkot z postu
    Nie uważam, żeby wypowiedź użytkownika Archibald6803 była - jak to nazwałeś - bełkotem... Zresztą zgadzam się z wieloma kwestiami, o których pisał wcześniej Archi...
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Nie uważam, żeby wypowiedź użytkownika Archibald6803 była - jak to nazwałeś - bełkotem... Zresztą zgadzam się z wieloma kwestiami, o których pisał wcześniej Archi...
    Po pierwsze to nie jest jego wypowiedz jak sam nakreslil.
    Po drugie uwazac sobie mozesz co tylko chcesz, masz do tego prawo.
    Po trzecie Ja uwazam, ze to kompletny belkot pozbawiony sensu i merytorycznosci, i tyle w temacie.

pozdro

www.michalak24.pl

Domyślnie

Widzisz nyny ty uważasz tak a ja inaczej... takie nasze prawa. I nie jest wcale ważne czy to jego była ta wypowiedź. Ważne jest to, że mnóstwo było w niej prawdy, która jak widać niektórych zabolała.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Widzisz nyny ty uważasz tak a ja inaczej... takie nasze prawa. I nie jest wcale ważne czy to jego była ta wypowiedź. Ważne jest to, że mnóstwo było w niej prawdy, która jak widać niektórych zabolała.
    Wazne z tego wzgledu, ze lamie regulamin, i jest pretendentem do wypadu z forum...

Zabolalooooo, oho, jaka prawda objawiona, ze wirtualny wujek ziutek zebral prawdy objawione z internetu i poprzez swoje medium, ktore notabene tez z zaczytania wiedze posiada przelalo to na forum.
    Boli mnie tylko, ze trza to czytac niestety...

pozdro

www.michalak24.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald6803 Zobacz posta
    Ani się chłopie nie przyznawaj ,że był dobry przy zakupie (...)
    Dodam jako ciekawostkę, że mój egzemplarz D7000 był pierwszym, w którym serwis bez pytania o gwarancję i bez sugestii z mojej strony, wymienił mechanizm podnoszenia lustra. Drugą ciekawostką jest fakt, że choć AF działa obecnie bezbłednie, to po 17000 wyzwoleń migawki powrócił problem chlapania na matrycę.
    Cytat Zamieszczone przez irek6311 Zobacz posta
    Aparat to tylko narzędzie i jakbym mial problemy z nim to na Allegro a inny kupuję ,
    (...).
    Niestety, ale sprzedaż aparatu jako uszkodzonego była by nieopłacalna. Natomiast zatajenie usterki i sprzedaż puszki jako sprawnej była by w całkowitej sprzeczności z moimi zasadami.

Cytat Zamieszczone przez radius_bo Zobacz posta
    Dlaczego użytkownicy sprawnych D7000 drwią z użytkowników, którzy mają problem z tym modelem? W jakim celu to robicie?
    Bo albo nie zauważają problemu, albo radość z posiadania w 100% sprawnego aparatu powoduje u nich zanik współczucia.

Zabolalooooo, oho, jaka prawda objawiona, ze wirtualny wujek ziutek zebral prawdy objawione z internetu i poprzez swoje medium, ktore notabene tez z zaczytania wiedze posiada przelalo to na forum.
    Boli mnie tylko, ze trza to czytac niestety...

pozdro
    Zawsze możesz dodać użytkownika do ignorowanych i oszczędzić sobie cierpień.
    Ostatnio edytowane przez Rafał_Sz ; 04-06-2013 o 18:59
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

rsz problem z jakością D7k jest ale bez przesady nie piszcie że wszystkie body trefne ...
    jak kto ma dobre body to tępy fotograf bo wad nie widzi ( to jest jawne trolowanie) ,
    ja dam na luz w temacie bo szkoda klawiatury < kijem rzeki nie zawrócę

Domyślnie

W którym miejscu napisałem, że wszystkie D7000 są trefne? Wypowiadam się wyłącznie na temat swojego egzemplarza.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Wielu użytkowników z pod znaku nikona pisało w temacie d7k,że problem z af może być niezauważalny przy ciemnych szkłach.Dzisiaj postanowiłem rozwiać swoje wątpliwośći,z pogromcą d7k,-35-tka(1.8G).Muszę powiedzieć że....problemów z af nie stwierdziłem,szkło trafia tam gdzie chcę,mikrokalibracja w body na off.Nie oczekuję że bedzie zawsze trafiał 10/10,bo raczej jest to niemożliwe.Jeszcze parę testów przy żarowym i tyle.Jeśli nie widac bf i ff to po co sobie gitarę zawracać testami,nic tylko pstrykać zdjęcia.
    Nikon D500+mb-d17 /N 35/1.8G /N 18-105 VR /N 105 VR macro/N 70-300 VR /N 200-500 VR/SB 910/YongNuo YN-560 III /MT055cxpro3+MN410 Junior

Domyślnie

ja tam długo byłem w delegacji na zadupiach, ale ... chyba użytkownicy nikona sa trochę przewrażliwieni , na pewno sa puszki z zwalonym af , ale uważam ze 90% to glaby które nie umia ustawić mikroregulacji , albo maja takie pojecie o fotografii jak ja o lotach na księżyc wymieniłem k5 na d7000 , pierwsze co musialem zrobić to kit na -12 , w punkt sigma -10 - w punkt , tamron 90 jakos działa i mnie nie wkurza , wiec go zostawiłem w spokoju . Ale do czego daze , już się nauczyłem , po pol roku , gdzie i kiedy af może mi zawalić , to nie ma nic wspólnego z zwalonym af . trochę pomyślunku - i wszystko działa tak ze uwazam ze to panika w burdelu ... jakim jest nikon ( nie moglem się powstrzymać , a to za stabilizacje , ponoc darmowa )
    d800 , nikor 14-24/2.8g ed , sigma 24-105/4 , sigma 70-200/2.8 ex dg os , 50/1.8 , 28-80/3.3-5.6 , mb d-12 i kupa pierdulek

Strona 693 z 705 PierwszyPierwszy ... 193593643683691692693694695703 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów