Szukaj
Mi się podoba
Zawsze mam jakieś dziwne wrażenie że w tych starszych maszynach taki kosmiczny (kask/hełmofon?) jakoś nie pasuje
Skórzana pilotka to tak...![]()
Co tu duzo pisac .... PIEKNE![]()
Jedne z najpiękniejszych rur w historii dla mnie. Brakuje jeszcze np. Su-27
9 i 10 rewelacyjne.
Bardzo udany zestaw. Może jedynie odrzuciłbym nr 16 ze względu na ciasnotę i mocno bijące światło na kadłubie. Ale to takie tam moje gadanie![]()
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski
Czadowe fotki! Piekne wykonanie. Jest konkretnie! Skosy przemyślane, jest dość ciasno, ale daje to powera.
Fuji
5 jest bardzo fajne, wrecz powiedzialbym ze sam chcialbym miec takie w swojej kolekcji
A teraz pytanie. Czy tylko ja zauwazylem ze w polskiej fotografi lotniczej, szczegolnie tej wojskowej, panuje jakies dziwna moda na krzywienie zdjec? Przyklad 16/13. Z tego co wiem to Hesja zapoczatkowal cos takiego, wszedl w swoj styl i tego sie trzyma. Bardzo dobrze bo i super mu to wychodzi. Ale do pioruna, czy wszystko trzeba robic pod jedna kreske? Wystarczy stanac w innym miejscu, pobawic sie obrobka, pomyslec i wymyslec cos innego. Teraz to nawet nie warto sie na dluzej zatrzymywac przy zdjeciach ( mowie tu o sobie ) bo wiekszosc kadrowo jest bardzo do siebie podobna. Dla Kowalskiego ( bez urazy ) ktory raz na jakis czas zobaczy takie zdjecia to bedzie super, hiper zachwyt. A dla tych co sledza watki i zdjecia to moze stac sie powoli nudne... Troche wiecej indywidualnosci! Bez urazy Eskimos ze musialem sobie popisac w Twoim watku, ale tak juz jakos trafilo. Zdjecia sa super jakosciowo itd.. ale to juz za kazdym razem jest to samo.
Jak dla mnie, laika w fotach lotniczych, wszystkie świetne!
Z rzeczy, które wpadły mi w oko:
1. Szkoda, że nr 14 bez czaszy w pełni, jak na nr 7.
2. Nr 1, 4, 5 - zmienić paliwo/czyścić wtryski, bo kopcą jak stare diesle...
3. Nr 10, 11 - 'zimny łokieć' w wersji hardcore.!!!
pozdr,
kris
eeee, nie, wlasnie taki jest odpowiedni, nie to co te nowe cyfrowe po*******ki bardziej przypominajace kask motocyklist. ja bym go pomalowal na czarno jeszcze, to juz by byl szczyt bandytyzmu .wink:
Su-27 niestety tylko na pokazach, czego sam tez zaluje.
Ilez mozna prostowac zdjecia od linijki ? To tez moda i tez nudna. To co mowisz dotyczny kazdego rodzaju fotografii, wszystko juz bylo, gdzies widziales, itp. Z samolotami masz o tyle trudniej ze nie poswiecisz sobie jak ci pasuje, nie staniesz tam gdzie bys chcial ani nie odwrocisz go "ladniejszym profilem". masz swiatlo najczesciej do dupy, bo w 90% robisz pod slonce, stoisz tam gdzie ci ktos pokaze palcem bo niestety ale samopas po wojskowym lotnisku to nikt ci nie pozwoli biegac. Moze i nudne, tak samo jak ogladanie nastego setu z meczu, jedni wolna pilke nozna, samochody inni samoloty, na szczecie, bo kazdy moze znalezc cos dla siebie
Kopca z oszczednosci
Zimny lokiec juz na lotnisku padl![]()
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
Skontaktuj się z nami