Close

Strona 8 z 88 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 879

Wątek: Ricoh GR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ajma Zobacz posta
    Ciekawe jestem od kiedy będzie dostępny w Polsce?
    GRD miał premierę we wrześniu 2011 i dostępny na wiosnę 2012

Polski dystrybutor Ricoha raczej jest chyba średnio zainteresowany tą dystrybucją, np. adapter i metalowy dekielek musiałem sprowadzać sobie z Niemiec. O ile nic sie nie zmieni w ich podejsciu, to moze na jesień go zobaczymy. Ale się nie zapowiada, bo np. z oferty sklepu cyfrowe.pl gdzie kupowałem GRD, zniknęły wszytkie Ricohy, a mieli ich kilka modeli. Nie ma zapowiedzi Ricoha GR, a oni zawsze wrzucają nowe modele i piszą przy nich ze to zapowiedź.
    Völkchlor

Domyślnie

Czyli ewentualnie z Niemiec trzeba by sprowadzać - ale wtedy chyba z gwarancja w Polsce kiepsko.

Domyślnie

Albo z Czech.

Moze jednak polski dystrybutor by ją realizował. Najlepiej do nich zadzwonic/napisać i się dowiedzieć --> http://www.foto-technika.pl/?/content/czytaj/kontakt
    Völkchlor

Domyślnie

Koncepcja dużomatrycowej miniaturki z ekwiwalentem 28mm jest do tego stopnia świetna, że zaczynam trochę żałować wybrania dla siebie innego rozwiązania.
    Ostatnio edytowane przez MariuszJ ; 01-06-2013 o 12:08

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

ja też, ale w tej chwili nie stać mnie na dwa aparaty, więc wybrałem Nex'a ze względu na wybór szkieł .
    kiedys GR kupię ;0

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta

Koncepcja dużomatrycowej miniaturki z ekwiwalentem 28mm jest do tego stopnia świetna, że zaczynam trochę żałować wybrania dla siebie innego rozwiązania.
    Już cicho Mariusz, cicho.. musimy się z tym pogodzić obydwaj..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    O tak Patryk tak..., za dużo tu gadamy

posiadam plecaczek a w nim kliszaczek, tudzież teczkę a w niej cyfróweczkę | moje 500px

Domyślnie

Piękny brzydal z tego Ricocha.
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez P.R.P. Zobacz posta
    Nie no spokojnie, jak do swojej 5R-ki podepnę nową 20-stkę, to nie będzie to ani większe, ani gorsze od GR. A jeszcze będzie mało gibany ekran.
    Tak sobie próbuje przetłumaczyć przynajmniej

Domyślnie

Muszę pryznać że mnie też nowy GR kusi. Ale przez politykę cenowa Ricoha wstrzymam się do przyszłego roku. Teraz wypychaja GRD IV, jego cena spadła do 400 SGD. Podobnie było z GRD III, więc warto zaczekać.

Strona 8 z 88 PierwszyPierwszy ... 6789101858 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów