Close

Strona 9 z 88 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 879

Wątek: Ricoh GR

Domyślnie

Kilka dni temu mówiłem tutaj komuś :"czekaj pan, nie śpiesz się" Wchodzę w ciemno w ten interes ino 3eba poczekać parę miechów, a to mi akurat pasuje : http://www.youtube.com/watch?feature...&v=88LiM3RSVVo
    Panerai vel Eliot Capone

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MariuszJ Zobacz posta
    O tak Patryk tak..., za dużo tu gadamy
    Fuji ładniejszy

A na poważnie to 35mm Fujika jest dla mnie b.uniwersalne. GR ma wprawdzie ekwiwalent 35mm ale tylko 10Mpx a ja czasem lubię powycinać - wybrałbym pewnie Fujika z tego zestawienia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mcarto Zobacz posta
    Fuji ładniejszy
    I bardziej przydatny do samoobrony ... nawet sam korpus spełni swoje zadanie.
    http://camerasize.com/compare/#258,45

PS
    A jak to za mało, to w połączeniu z woreczkiem zapasowych akku można zmontować niezłe nunchaku.
    Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 01-06-2013 o 21:54

Domyślnie

No i przyszedł ten dzień. Od wczoraj GR w sklepach, ciężko się dopchać do lady tyle ludzi go kupuje. Może dlatego że X100s się wyprzedał w całym mieście, mówią że dopiero za dwa - trzy tygodnie nowa dostawa...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ycp Zobacz posta
    No i przyszedł ten dzień. Od wczoraj GR w sklepach, ciężko się dopchać do lady tyle ludzi go kupuje. Może dlatego że X100s się wyprzedał w całym mieście, mówią że dopiero za dwa - trzy tygodnie nowa dostawa...
    No i tak to jest - u nas pewnie w zadnym sklepie o nim nie slyszeli, ze nie wspomnę o tym by mieli jakiekolwiek Ricohy (np. MediaMarkt/Saturn), a u was tlumy. Co więcej - z oferty cyfrowe.pl zniknęły wszystkie Ricohy, a było ich dosć duzo.

A jaka cena jego?
    Völkchlor

Domyślnie

1040 SGD, czyli coś koło 2800 PLN, z kartą 8GB.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

U mnie z 2500...

Domyślnie

a GRD4 kupilem za jakies 2200
    Völkchlor

Domyślnie

Nie ukrywam, że Ricoch 5 teoretycznie jest moim nr 1 do zakupu w lipcu / sierpniu 2013. Gdybyście mieli Panie/Panowie jakieś recenzje itp. chętnie się z nimi zapoznam.
    Panerai vel Eliot Capone

Strona 9 z 88 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów