Close

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 63

Wątek: d7100 z USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arwic Zobacz posta
    Jedyne co mi przychodzi do głowy to wtyczka od ładowarki, jest jeszcze coś...?
    Kabel od kasprzaka weźmie i będzie działał
    D7100+11-16 2.8; 35 1.8; 17-55 2.8; 70-200 2.8 VC

Domyślnie

O ile ma Kasprzaka....
    D700, S24-105/4 ART.

"...the first thing that you want, will be the last thing you'll ever need"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez knopers1 Zobacz posta
    Dla przykladu:
    Sama kalibracja to 85. Jak dojdzie czyszczenie AF i lustra to dojdzie do tego 66. Jak trzteba bedzie cos wymienic to koszta ponad 400. A to tylko przyklad dla puchy F90x...
    A ceny to w € a nie w Polskich zlotych.... Tak to juz jest w tych czasach... Naprawa jest nieoplacalna przy 60€ na godz. pracy serwisanta nikon. Niech kazdy robi jak chce. Dla mnie to zakup bez gwarancji to No-Go !!!
    Jeśli tyle kosztują wszystkie te przyjemności to trzeba pozbywać się aparatu zanim minie mu gwarancja. Inaczej może być nieciekawie...

Cytat Zamieszczone przez arwic Zobacz posta
    Nie straszcie chłopaka, kupił i święto, oby było jak z moim D90 4,5 roku i zupełnie nic. Ryzyko jest zawsze, ktoś to lubi, a ktoś nie, ja wole nie.
    Po tym czarnowidztwie można teraz nabawić się przynajmniej depresji.
    Nikon

Domyślnie

jeśli aparat będzie miał się zepsuć to się zepsuje czy będzie miał gwarancje czy też nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuddy65 Zobacz posta
    jeśli aparat będzie miał się zepsuć to się zepsuje czy będzie miał gwarancje czy też nie
    Dokładnie... choć mając gwarancję nie płacisz za ewentualną naprawę aparatu...
    Nikon

Domyślnie

Bądź wymianę.
    D700, S24-105/4 ART.

"...the first thing that you want, will be the last thing you'll ever need"

Domyślnie

Nie wiem dlaczego zakładacie czarny scenariusz i nie pozwolicie cieszyć się z zakupu

Cytat Zamieszczone przez knopers1 Zobacz posta
    Dla przykladu:
    Sama kalibracja to 85. Jak dojdzie czyszczenie AF i lustra to dojdzie do tego 66. Jak trzteba bedzie cos wymienic to koszta ponad 400. A to tylko przyklad dla puchy F90x...
    A ceny to w € a nie w Polskich zlotych.... Tak to juz jest w tych czasach... Naprawa jest nieoplacalna przy 60€ na godz. pracy serwisanta nikon. Niech kazdy robi jak chce. Dla mnie to zakup bez gwarancji to No-Go !!!
    To są ceny z polskiego żółtego serwisu czy niemieckiego?
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Zakup za 4tyś od sprzedawcy posiadającego dwa komentarze. Życzę Koledze jak najlepiej i żeby aparat działał jak należy. Nie chciałbym za jakiś czas napisać "A nie mówiłem?".
    D90 | F75 | F70
    35/1.8G | 50/1.8D | 28-85/3.5-4.5 | 18-105/3.5-5.6G | T80-200/4 AI-S
    PLC3 | 12XP | H44M-4 | P135/2.8

Gaduła Awatar zgera
    Miasto
    Siedliska, Podkarpacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez varjo Zobacz posta
    Zakup za 4tyś od sprzedawcy posiadającego dwa komentarze. Życzę Koledze jak najlepiej i żeby aparat działał jak należy. Nie chciałbym za jakiś czas napisać "A nie mówiłem?".
    A co tu komentarze mają do rzeczy, sprzedający nie produkował aparatu, tylko Nikon,
    Dlaczego od razu zakładacie czarny scenariusz, wiele ludzi kupuje używane samochody za znacznie większe pieniądze i nie martwią się gwarancją.
    NIKON D3100, NIKKOR 18-55 VR II, 18-105 VR,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zgera Zobacz posta
    Dlaczego od razu zakładacie czarny scenariusz, wiele ludzi kupuje używane samochody za znacznie większe pieniądze i nie martwią się gwarancją.
    Dokładnie. Jeżeli z aparatem nie będzie się nic działo przez najbliższe 2 lata to kupujący będzie szczęśliwy, że przynajmniej za niego nie przepłacił (jak wielu kupujących w PL).
    Nikon

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów