Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: d7100 z USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez knopers1 Zobacz posta
    Jak nie mam pieniedzy na ubezpieczenie samochodu, nie kupuje jego...
    Jak nie masz na ubezpieczenia auta, to zgodnie z prawem, nie możesz nim jeździć. Poza tym te ubezpieczenia, domu, NNW, OC etc. mają tyle kruczków, że z części z nich dawno już zrezygnowałem. Oczywiście wykupuję tylko te, które muszę.

Życzmy koledze jak najlepiej, żeby aparat był sprawny i kolega zadowolony z zakupu.
    Sony A7II, Sony 35 1.8, Sony Zeiss 55 1.8. N50/1.8D, Było: Zenit ET, H58/2, D90, N18-105VR, D610, S24/1.4, N35/1.8G ED, N85/1.8G, SB-700.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glowa Zobacz posta
    Jak nie masz na ubezpieczenia auta, to zgodnie z prawem, nie możesz nim jeździć.
    Błąd, bo kolega miał na myśli ubezpieczenie AC, które jest dobrowolne Gwarancje też mają swoje kruczki (np. akumulatory itd.) ale głowna zaleta pozostaje - tu bezpłatna naprawa, tam odszkodowanie.

Domyślnie

aparat już jest w moich rękach, wszystko ładnie zapakowane, sprzedawca zadbał nawet o polska ładowarkę, nic tylko pstrykać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuddy65 Zobacz posta
    aparat już jest w moich rękach, wszystko ładnie zapakowane, sprzedawca zadbał nawet o polska ładowarkę, nic tylko pstrykać
    O polską ładowarkę? Myślałam, że raczej wszystkie ładowarki lub w zdecydowanej większości są chińskie...

P.S. Niech sprzęt ci służy jak najlepiej
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    O polską ładowarkę? Myślałam, że raczej wszystkie ładowarki lub w zdecydowanej większości są chińskie...

P.S. Niech sprzęt ci służy jak najlepiej
    chodziło mi o polską wtyczkę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej1974 Zobacz posta
    Po co ten tekst skoro, wczyscy wiemy co autor miał na myśli?!

Życzę zadowolenia z zakupu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuddy65 Zobacz posta
    Nie pozostaje nic innego jak życzyć wielu pięknych zdjęć oraz bezawaryjnej pracy korpusu
    z pozdrowieniami - Krzysiek
    Nikon Z6 + Zf + Z9 + N14-24/2.8S + N24-70/2.8S + N70-200/2.8G VR II + N35/1.8S + N50/1.8S + 75/1.5 + N85/1.8S + N105/1.4E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ark Zobacz posta
    Po co ten tekst skoro, wczyscy wiemy co autor miał na myśli?!
    Moje zdziwienie bierze się stąd, że... mam 2 aparaty (firm japońskich), które mają ładowarki... chińskie. A tu nagle czytam, że ładowarka do japońskiego sprzętu jest polska.
    Nikon

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Glowa Zobacz posta
    Jak nie masz na ubezpieczenia auta, to zgodnie z prawem, nie możesz nim jeździć. Poza tym te ubezpieczenia, domu, NNW, OC etc. mają tyle kruczków, że z części z nich dawno już zrezygnowałem. Oczywiście wykupuję tylko te, które muszę.

Życzmy koledze jak najlepiej, żeby aparat był sprawny i kolega zadowolony z zakupu.
    Kolego jak nie masz ubezpieczenia to nie możesz jeżdzić po drogach publicznych takie małe sprostowanie
    Nikon

Domyślnie

Gratuluje zakupu i życzę udanych zdjęć .

Mnóstwo rzeczy kupuję na Allegro i jeszcze nigdy nie miałem problemów, czego nie mogę powiedzieć o rzeczach nowych ze sklepów . Duża ilość komentarzy na Allegro, często oznacza że sprzedawca jest handlarzem i nic więcej.

Baw się dobrze nowym aparatem.

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów