Szukaj
Fajne dynamiczno-środowiskowe ujęcie, wyobrażam sobie kolor na tym zdjęciu. Zieleń z bielą brzóz i czernią i czerwienią bohatera musi dawać bardzo dobry efekt.
Kiepska ta konwersja do B/W - ptak nie jest częścią tego kadru![]()
Dobrze, że ptak uniósł skrzydła, bo inaczej to by była jedna czarna plamaNo i nie w locie patrolowym, tylko tokowym jak już
Ale powtórzę co napisałem przy poprzednim Twoim zdjeciu z cietrzewiem, bo komentarz mój jest dalej aktualny
"Gatunek super, zdjęcie kiepskie i nie pomoże mu dorabianie żadnych ideologii i "wywoływanie" do tablicy Ś.P. Fotografów PrzyrodyZdjęcie by było tak samo nieudane jakby tam stał bażant, kura domowa czy jak tutaj - cietrzew, na którego fotografowanie notabene potrzebne są stosowne zezwolenia od Dyrekcji Ochrony Środowiska, a z tego co mi wiadomo urzędy nie są skore do wydawania takich zezwoleń, a już tym bardziej osobom z małym doświadczeniem
Bez sensu jest wkraczanie na teren tokowiska tego ginącego u nas gatunku, dla poklasku na forach internetowych..."
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Slawek Wojtczak ; 28-05-2013 o 10:40
Rozumiem, że w Twych żyłach płynie krew leśniczego, przez co zawsze musisz mieć racje, jednak na Twoim miejscu pomyślałbym nad tym co piszesz, bo zapewne przez tą wypowiedź chciałeś udowodnić mi brak odpowiedniej wiedzy.
Piotrze, Mateuszu (Jego post mod usunął) - miło mi, że się podoba![]()
No niestety ale zdjęcie słabo się broni. Kompozycja kadru na tak ale słaba jakość jest tu faktem. I pokazanie go w wersji czarno-białej jeszcze pogarsza efekt...
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
nie wszyscy lesnicy maja racje ale w przypadku wypowiedzi Sławka to zgadzam sie z nim i tak jak on tak i ja nie uslyszalem konkretnej odpowiedziRozumiem, że w Twych żyłach płynie krew leśniczego, przez co zawsze musisz mieć racje,
a jaka ona jest ?bo zapewne przez tą wypowiedź chciałeś udowodnić mi brak odpowiedniej wiedzy.
Ujmę to tak - jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości to zapraszam na PW. Nauczony doświadczeniem - chętnie poznam Wasze opinie odnośnie zdjęcia, jednakże ja nie będę wchodził w dyskusje.
Skontaktuj się z nami