Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

między etyką a łamaniem prawa jest znaczna róznica ...

Autor wystawiając tego typu fotografię, powinien liczyć się z zapytaniem o pozwolenie. Jeżeli nie ma nic na sumieniu i nie chce zostawiać po sobie smrodu powinien takowe przedstawić i rozwiać wątpliwości.

Domyślnie

Tadziu, dziecko drogie - wijesz się jak ten piskorz Tadziu KTO CI WYDAŁ TO ZEZWOLENIE ? Tak brzmiało pytanie - także i innych forumowiczów. Zamiast prostej ludzkiej odpowiedzi na tak proste pytanie Ty sypiesz kolegę - innym zarzucasz, że też zapewne są nieetyczni wiec o co chodzi Tupetem i arogancją niestety nie zrealizujesz swoich marzeń i nie ,, zawiśniesz na wystawie w Londynie w formacie 4X4m" - knotów nie przyjmują a tupetu nie da się powiesić na ścianie W przyszłym tygodniu będę w Kętrzynie u klienta ale zapewne się ,,nie spotkamy w terenie" bo Ty jesteś z zagranicy - Rastenburg . Wstydzisz się nazwy Kętrzyn -czy do Twojego dorobku i postawy bardziej pasuje Rastenburg - to łagodzi Twoje kompleksy ? Pozdrawiam Warschauer
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Zaczyna się robić nieprzyjemnie, usunąłem ostatnie posty, bo były to już wycieczki osobiste. Przywołuję wszystkich do porządku, nie chciałbym wracać z interwencją do tego wątku.

Domyślnie

Przyznam, że nie rozumiem tego upartego brnięcia w brak koloru w tych zdjęciach. Jako środek wyrazu artystycznego ta metoda tutaj wg mnie zawiodła.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Fajne dynamiczno-środowiskowe ujęcie, wyobrażam sobie kolor na tym zdjęciu. Zieleń z bielą brzóz i czernią i czerwienią bohatera musi dawać bardzo dobry efekt.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów