Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 100

Domyślnie

Piotrze.To i nas wstępnie na 95% dopisz

Domyślnie

Widzę,że na starą ekipę można zawsze liczyć .
    pozdrawiam
    Marek Idzikowski
    NIKON Z8 / N24-70 F2.8/ N70-200/ ROLLEIFLEX 2.8F / HASSELBLAD 503CWD

Domyślnie

hura!!!

Lista
    1. Piotr Jaruga
    2. Tomasz Bogdanowicz
    3. Vinci
    4. idzikomD300

5. wukaem
    6. touran +1
    8. Robert_P + 1
    10. kojot3.0 + 1
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Dopiero teraz wpadłem na ten wątek i niestety nie będę mógł przyjechać a ekipa zacna się szykuje. Mam nadzieję, że to nie ostatni raz...
    Pozdrowienia dla wszystkich.

Domyślnie

Marku ech no co tu dużo... szkoda szkoda szkoda - ale w jednym pewnie się nie mylisz: to raczej nie ostatni raz
    .
    fotografuję portrety, sport, teatr tańca i jeszcze kilka innych obszarów - w tym w szczególności reportaże wszelakie piotr.jaruga_at_gmail.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PiotrPJ Zobacz posta
    Lista
    [COLOR="SeaGreen"]W kwestii opłat - właśnie zostałem uświadomiony, że wejście na zamek w Janowcu jest płatne aczkolwiek wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują że wstęp w piątek jest za darmo choć sesja plenerowa może być wyceniona w drodze negocjacji - w miarę zbliżenia się terminu poznamy i ten detal.
    Jeżeli chodzi o sesję ślubną na zamku, to opłata wynosi 200 zł i wchodzi ile osób chce. Nie wiem jak to jest z większą grupą. Cena dotyczy zarówno zamku jak i parku wokół zamku. W cenie jest także miejsce parkingowe, ale na jedno auto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek S. Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o sesję ślubną na zamku, to opłata wynosi 200 zł.

Dzięki za podpowiedź (na stronie muzeum stoi cena 100zł - może zmienili?) - generalnie chciałbym aby obyło się bez opłat - a co najmniej bez opłat z naszej strony. Może się uda, że władze muzeum będą chciały skorzystać z fajnych zdjęć wydarzeń, które mogły by się rozegrać na zamku. Na razie szukam dobrego dojścia do osób/osoby decyzyjnej - jeśli ktoś może pomóc/podpowiedzieć/wskazać/zapoznać_z to byłbym zobowiązany
    .

Oszczędny w słowach
    Miasto
    WOT-Wieś Obok Torów

Domyślnie

Ja się wstępnie piszę, tylko muszę zapytać moja "lepszą" połowę.
    „Człowiek tyle jest wart, ile może dać drugiemu człowiekowi”. - JP II

Domyślnie

pytaj pytaj i upewniaj nas
    .

Domyślnie

Piotr nas dopisał, ale oficjalnie piszę że się stawimy Do zobaczenia Koleżanki i Koledzy !

ps.
    Marku, znowu się nie spotkamy
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów